Comunitat Valenciana

À Punt desplegarà aquest diumenge 29 punts de connexió per les eleccions

  • Durant les jornades del diumenge i el dilluns mobilitzarà més de 200 professionals de televisió, radio i xarxes.
28A.- La Junta Electoral distribuïx els temps de propaganda gratuïts dels partits en la ràdio i televisió pública
28A.- La Junta Electoral distribuïx els temps de propaganda gratuïts dels partits en la ràdio i televisió pública
À PUNT MÉDIA - Archivo
28A.- La Junta Electoral distribuïx els temps de propaganda gratuïts dels partits en la ràdio i televisió pública

À Punt desplega en les eleccions autonòmiques i generals del 28A fins a 29 punts de connexió repartits per la Comunitat Valenciana, Madrid i Barcelona, amb més de 200 professionals de televisió, ràdio i xarxes entre tècnics, càmeres, productors, realitzadors, presentadors, redactors i experts en xarxes socials.

Durant el diumenge i el dilluns, 28 i 29 d'abril, la radiotelevisió valenciana ofereix 17 senyals personalitzats des dels col·legis electorals d'Alzira (València), Elx (Alacant) i Benicàssim (Castelló), així com des dels centres de dades de València i Madrid i de seus de partits, tant a València com a Madrid.

Paral·lelament, la corresponsalia d'À Punt a Barcelona cobrirà el seguiment de la jornada de les eleccions generals a Catalunya, avança l'ens en un comunicat.

La programació especial inclou aquest divendres, 26 d'abril, a partir de les 23.30 hores, un programa en ràdio i televisió sobre el tancament de la campanya electoral.

Ja el 28A, durant tot el dia hi haurà cobertura informativa en la radiotelevisió pública valenciana. A més dels informatius habituals, la televisió oferirà avanços a les 8.55 hores i al migdia per a donar l'última hora a peu d'urna.

A les set de la vesprada del diumenge arrancarà un programa especial conduït per Victòria Maso, Jèssica Crespo i Adelaida Ferre, amb informació, anàlisi i resultats electorals. Per la taula passaran periodistes, politòlegs i alcaldes de tots els partits amb representació parlamentària.

Per la seua banda, la ràdio emetrà butlletins horaris al llarg de tot el dia, en 'Les notícies del migdia' de 14.30 a 15.30 hores i amb un espai especial de seguiment de la nit electoral, des de les 19.45 fins que es facen públics tots els resultats.

Ja el dilluns, en la 'ressaca' electoral, continuarà amb la programació especial de la doble cita electoral: 'À Punt Notícies matí', de 8 a 10 hores; una edició extensa d''À Punt Notícies migdia', de 13 a 15.15, i una altra d''À Punt Notícies nit', de 19 a 21.30 hores.

Estudi d'estimació de vot

A més d'aquest desplegament, la corporació oferirà un estudi d'estimació de vot realitzat pel Grup d'Investigació en Processos Electorals i Opinió Pública de la Universitat de València (GIPEyOP), que dirigeix el professor José Manuel Pavía.

À Punt disposa d'un lloc web dedicat a la informació electoral amb tota l'actualitat diària relacionada amb la campanya: 'eleccions.apuntmedia.es'. Des d'aquest web es podrà consultar en temps real els resultats de les eleccions a Les Corts i al Congrés i Senat. Les xarxes socials d''À Punt Notícies' també seguiran les novetats minut a minut.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento