Comunitat Valenciana

El Low anuncia el cartell per dies i llança mil noves entrades

  • La seua onzena edició se celebrarà del 26 al 28 de juliol en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor de Benidorm.
  • L'organització posa a la venda aquest dimecres, 24 d'abril, mil entrades de dia des de 38 euros.
Cultura.- El Low llança el cartell per dies: Foals i Bastille el divendres, New Order el dissabte i The Vaccines en el tancament
Cultura.- El Low llança el cartell per dies: Foals i Bastille el divendres, New Order el dissabte i The Vaccines en el tancament
LOW FESTIVAL
Cultura.- El Low llança el cartell per dies: Foals i Bastille el divendres, New Order el dissabte i The Vaccines en el tancament

El Low Festival de Benidorm (Alacant) ha desvetlat aquest dimarts el seu cartell per dies per a l'edició de 2019, del 26 al 28 de juliol, amb Foals i Bastille en l'arrancada del divendres, New Order el dissabte i Vetusta Morla i The Vaccines per al comiat del diumenge. A l'espera de les últimes confirmacions durant les pròximes setmanes, el festival posa a la venda aquest dimecres, 24 d'abril, mil entrades de dia des de 38 euros.

En la seua onzena edició, el Low tornarà a obrir les seues portes en només tres mesos, amb la previsió d'acollir prop de 25.000 persones diàries en la icònica ciutat de Benidorm, avança l'organització en un comunicat.

Serà el 26, 27 i 28 de juliol en la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, de la mà d'una programació "única" amb alguns dels noms imprescindibles de l'indie-rock nacional i internacional -Foals, Bastille, Vetusta Morla o The Vaccines-, però també alguns dels millors xous del pop i l'electrònica: New Order, Cut Copy, Fischerspooner, Fangoria o <>.

Fins al moment, el certamen ha anunciat 44 dels més de 60 artistes que oferiran tres dies i 36 hores de música en directe. El divendres 26 estarà encapçalat per Foals i el seu últim àlbum i Bastille, un dels directes més espectaculars del panorama internacional.

Com a plat fort, el dissabte 27 serà el torn d'una de les bandes més importants de l'escena britànica dels últims 40 anys: New Order. Juntament amb ells, Cut Copy o <> inundaran Benidorm amb la seua música. Vetusta Morla, The Vaccines i M* seran els protagonistes de la jornada de tancament, la del diumenge 28.

El cartell es tancarà en les pròximes setmanes amb artistes de diversos gèneres: indie, pop, rock, electrònica, trap, garaje i fins i tot cúmbia. Tots desfilaran pel recinte de la capital dels gratacels.

Aquest dimecres a les deu del matí es posa a la venda un contingent únic d'entrades de dia per al Low Festival 2019. Hi haurà 1.000 tiquets per a cada dia, amb un preu que partirà de 38 euros.

Programació per dies

En concret, el divendres 26 pujaran a l'escenari Foals, Bastille, Ladytron, Fischerspooner, Dorian, Zahara, Mucho, The New Raemon, Airag, Mourn, Texxcoco, Camellos i Los Invaders.

Un dia després serà el torn de New Order, Cut Copy, Viva Suecia, <>, Second, Chancha Vía Circuito, Branko, Mattiel, White Fang, Full, The Limboos, Vera Green, Monterrosa i The Seafood Special.

Com a colofó, el diumenge 28 vindrà de la mà de Vetusta Morla, The Vaccines, M*, Fangoria, La Casa Azul, Rex The Dog, Varry Brava, Carolina Durante, Nunatak, Mastodonte, Cariño, La Zowi, Cupido, Adriana Proenza, Yo Diablo i Flash Show Djs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento