Comunitat Valenciana

Ábalos assegura que la liberalització de l'AP-7 acabarà amb "totes les barreres", inclòs el peatge de Benidorm

  • El ministre de Foment, José Luis Ábalos, ha assegurat aquest dimarts que el terme de la concessió de l'AP-7 al desembre de 2019 i la seua posterior liberalització suposarà acabar amb "totes les barreres", inclòs el peatge de Benidorm (Alacant).
Autopista AP-7 al seu pas per la regió
Autopista AP-7 al seu pas per la regió
COMPROMÍS AL SENAT - Archivo
Autopista AP-7 al seu pas per la regió

Així ho ha afirmat en una entrevista en À Punt arreplegada per Europa Press, preguntat per les crítiques dels hotelers de Benidorm davant el col·lapse que podria generar la fi del peatge en els accessos a la ciutat.

Ábalos ha recordat que el Govern va anunciar la liberalització i que "tota la concessió" finalitza el pròxim mes de desembre, amb el que "acabarà amb les barreres".

Mentrestant, ha explicat que està en marxa una comissió mixta entre Foment i la Generalitat Valenciana per a resoldre les connexions necessàries per a l'AP-7 i començar a plantejar-les de cara per fi dels peatges.

Més enllà de l'Autopista del Mediterrani, ha defès que "totes" les infraestructures prioritàries per a la Comunitat Valenciana estan actualment en marxa i ha destacat com prioritat per al Govern el transport ferroviari i les Rodalies. Ha ressaltat l'"impuls" al Corredor Mediterrani i al sistema de corredors transeuropeus.

Respecte al Tren de la Costa, Ábalos ha assenyalat que s'ha emprès el primer tram i que el segon està pendent d'un estudi d'impacte ambiental que Foment també ha engegat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento