Comunitat Valenciana

26M-Rodríguez espera que la seua "lleialtat" al PSOE "es convertisca en comprensió" a la seua candidatura independendent

  • L'expresident socialista de la Diputació de València Jorge Rodríguez ha assenyalat aquest dijous que espera que la seua "lleialtat" cap al PSOE, que "ha sigut clarament provada", es convertisca en "comprensió" la seua candidatura independent a l'Alcaldia d'Ontinyent (València) amb la marca 'La Vall d'Albaida Ens Uneix'.

Rodríguez va anunciar aquest dimarts que abandonava el PSOE després d'alçar-se el secret de sumari del cas Alqueria, en el qual està investigat, i no optaria a l'alcaldia d'aquesta localitat per aquest partit.

"Crec que la meua lleialtat cap al PSPV ha sigut clarament provada; també crec que és normal que eixa mateixa lleialtat que he mostrat cap al partit es convertisca en comprensió quan arriba un moment com l'actual, en el qual el cas es converteix en més mediàtic que jurídic i, a l'hora de la veritat, s'utilitza com a ariet contra el govern de Puig o de Sánchez", ha sostingut Rodríguez en declaracions a mitjans.

Segons ha dit, ha preferit donar un "pas arrere" amb el PSOE però "per una qüestió de dignitat, de compromís amb la ciutat i de respecte a la gent d'Ontinyent", que ha donat la cara per ell "sempre" creu que ha de "continuar defenent els interessos" del seu poble.

Així mateix, ha apuntat que no veu la seua candidatura independent com a un "desafiament", sinó com "la defensa dels interessos d'Ontinyent i com a qüestió de dignitat".

"És un cas que naix de la denúncia de les últimes persones col·locades pel 'ionqui dels diners' -Marcos Benavent-, que pareix una grandíssima operació antiterrorista i que acaba donant lloc a un dubte jurídic al voltant de set contractacions per una empresa en la qual, segons un informe d'intervenció de l'Estat, hi havia 670 persones que havien entrat sense cap tipus de procediment de selecció", ha recordat.

Així, ha incidit que el cas està "pleníssim de casualitats" i ha apuntat que es va iniciar "just quan s'estava produint el canvi en la cúpula d'Interior". "Quan un llig el que li passava a Podem i a tanta gent, la veritat és que comença a no estar tan tranquil", ha comentat Rodríguez.

Aquest mateix matí s'ha pronunciat sobre la candidatura de l'ex del PSOE el secretari general del PSPV, Ximo Puig, que ha afirmat que "cadascun és amo i senyor de les seues actuacions i els altres de jutjar-les" i, respecte a la seua opinió sobre que un imputat encapçale una llista electoral com en aquest cas, ha indicat que no és del PSOE. "Cadascun ha d'assumir la seua responsabilitat, jo respecte a totes les persones, en el PSOE això no pot ser", ha apuntat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento