Comunitat Valenciana

El PPCV creu que Rodríguez "va gestar un nou partit" en ser conscient de la "gravetat" d'Alqueria

  • La sotssecretària general del PPCV, Elena Bastidas, ha afirmat aquest dijous que l'expresident socialista de la Diputació de València Jorge Rodríguez "era conscient des de fa temps de la gravetat dels fets en Divalterra i per açò va gestar un partit en el mes de desembre amb el qual s'ha cobert les esquenes" i "evidencia la debilitat absoluta" del secretari general del PSPV, Ximo Puig.

Bastidas ha assenyalat que una vegada alçat el secret de sumari del cas Alqueria s'ha posat de manifest, segons el que se'n va coneixent, "una trama de col·locats d'afins al PSPV i Compromís que ha costat als valencians, segons assenyala la UDEF, dos milions d'euros".

"Atés que els contractes es van fer amb diners públics, ens preguntem si van a retornar els dos milions d'euros que no sabem on han anat a parar. Seria coherent amb el que han predicat socialistes i Compromís en altres ocasions, però ja sabem que la coherència no és el seu fort. Hui mateix Puig ha dit que el tema està políticament resolt, i res més lluny de la realitat", ha afegit la dirigent 'popular'.

A més, li ha preguntat si "era conscient de la maniobra de Rodríguez registrant un nou partit amb el qual ara concórrer a les eleccions". Al seu juí, la "ràpida actuació" que proclamen els socialistes respecte a Rodríguez no és tal, ja que "ho han mantingut fins a l'últim minut com a alcaldable".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento