Barcala posa el director gerent de la Cambra de Comerç d'Alacant com a número dos de la seua llista a l'alcaldia
Barcala posa el director gerent de la Cambra de Comerç d'Alacant com a número dos de la seua llista a l'alcaldia PP

Mazón, llicenciat en Dret per la Universitat d'Alacant, és en l'actualitat director gerent de la Cambra de Comerç d'Alacant des de 2009, on ha implementat nous programes de suport al comerç, així com plans d'internacionalització, innovació, qualitat turística i ocupació juvenil, ha destacat el PP en un comunicat.

A més, ha ressaltat que durant la seua gestió, la Cambra ha equilibrat els seus comptes després de superar la crisi econòmica i en l'actualitat presenta un patrimoni net positiu, mantenint els serveis de suport a pimes, autònoms i emprenedors.

L'actual director gerent de la Cambra ha expressat la seua "satisfacció i agraïment" per formar part de la llista del PP liderada per l'alcalde d'Alacant.

"Barcala ha demostrat que és l'alcalde que la ciutat necessita i vinc per a prestar-li tot el meu suport i col·laboració", ha afirmat. "Des de la seua arribada s'ha comprovat una reactivació d'Alacant amb una clara millora dels serveis públics i una gestió seriosa en defensa dels interessos de tots els alacantins", ha opinat.

D'igual forma, Luis Barcala ha destacat que Mazón "és un alacantí que viu i coneix perfectament la ciutat, que està vinculat a la Setmana Santa, a les Fogueres i a l'esport i que ha demostrat una sobrada experiència en la gestió en els àmbits públic i privat. Sens dubte, reforça l'equip amb el qual el Partit Popular vol seguir treballant en els pròxims anys pel desenvolupament d'Alacant".

Abans de la seua etapa en la Cambra, Mazón va desenvolupar una carrera política en la qual destaca la vicepresidència de la Diputació entre 2007 i 2009, on va ostentar les competències d'Infraestructures. En 2003 va ser nomenat director general de Comerç i Consum, destacant la seua aposta per l'ampliació del Pla d'Acció Comercial (PAC), i en 1999 va ser nomenat director general d'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut).

Consulta aquí más noticias de Alacant.