Comunitat Valenciana

Ingrosso, Nicky Romero i Capriati completen el cartell de Medusa Festival 2019

  • Ingrosso, Nicky Romero i Capriati són els artistes que completen el cartell del Medusa Festival 2019, que se celebrarà del 7 al 12 d'agost en la Platja de Cullera (València).
CARTELL MEDUSA
CARTELL MEDUSA
MEDUSA
CARTELL MEDUSA

Els impulsors de la cita han desvetlat aquest dimarts "el secret de Wonderland" amb les últimes confirmacions: Sebastian Ingrosso i Nicky Romero s'afigen a companys com Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Richie Hawtin, Jamie Jones, Chelina Manuhutu i Paco Osuna.

Ingrosso, qui també forma part del duo Axwell Ingrosso, ha sigut "la gran sorpresa" d'aquest últim anunci. El dj, que carrega a les seues esquenes amb més de mig centenar de singles i extended play, promet ser una de les bombes d'un festival variat i internacional.

En total, una trentena de confirmats conclouen el cartell d'aquesta edició. Ferri Corsten, qui es va colar en el 'top ten' dels millors dj del món per la revista DJ Mag, acostarà el públic a l'estil trance igual que el seu company Gareth Emery, artista que va realitzar un dels remixes oficials del senzill 'I Wanna Go' de la cantant Britney Spears.

Els amants del techno gaudiran amb Joseph Capriati, Chelina Manuhutu i el segell distintiu de Deborah de Lucca. Per a aquells que el hardstyle siga incondicional comptaran amb la presència de Sub Zero Project. Lady Dammage posarà la guinda del hardcore nacional. MATTN, més coneguda com Anouk Matton, i Wolfpack són les noves confirmacions en l'àrea de l'electro house.

D'altra banda, Juan Magán, Henry Méndez i Gianluca Vacchi seran alguns dels protagonistes del cinqué escenari que portarà el so més comercial.

El festival, que manté unes expectatives d'assistència superiors a les anteriors edicions, se sent "entusiasmat davant el gran acolliment entre el seu públic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento