Comunitat Valenciana

Es reprenen les obres de la Línia 10 de Metrovalencia

  • Les obres de la Línia 10 de Metrovalencia, l'antiga T-2 i el traçat que unirà el centre de València amb el barri de Natzaret, s'han reprès. Aquest dilluns, s'ha col·locat el cartell que informa de l'actuació en el tram comprès entre Amado Granell i Germans Maristes.
LINEA 10 ESPERAR
LINEA 10 ESPERAR
EUROPA PRESS
LINEA 10 ESPERAR

En concret, les obres van a engegar-se amb la construcció de la rampa de connexió entre el tram subterrani i el de superfície en l'estació del carrer Amado Granell d'aquesta ciutat i la prolongació tranviaria fins a Germans Maristes, així com amb la construcció a l'aire lliure de la parada amb aquest nom, segons van avançar al gener el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la consellera de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador.

El tram en el qual es reprenen els treballs per a concloure aquest traçat correspon a la primera part de les cinc en les quals s'ha dividit l'execució de l'obra. La licitació d'aquesta part es va dur a terme per 4,8 milions d'euros el passat mes de novembre.

En total, la conclusió de la L-10 contempla una inversió total de 50 milions d'euros -30 procedents de l'administració autonòmica i 20 de la Unió Europea a través dels Fons de Desenvolupament Regional (Feder)- i està prevista en 2021.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento