Comunitat Valenciana

Detinguts dos lladres que van atracar armats un hotel de Benidorm i van tancar els treballadors en una habitació

  • Agents de la Policia Nacional han detingut dos homes acusats d'atracar de matinada un hotel de Benidorm (Alacant), portant un arma de foc, i que van tancar dos dels treballadors de l'establiment en un despatx. Els presumptes autors dels fets van accedir a l'interior amb cascos, abrics i guants per a evitar ser descoberts.
Successos.- Uns 15 detinguts i 15 registres contra dos xarxes per robar mercader
Successos.- Uns 15 detinguts i 15 registres contra dos xarxes per robar mercader
CNP
Successos.- Uns 15 detinguts i 15 registres contra dos xarxes per robar mercader

Després de sis mesos d'investigació, els agents han aconseguit identificar, localitzar i detindre els presumptes autors. En tres escorcolls domiciliaris duts a terme els investigadors es van confiscar de diverses quantitats de cocaïna, marihuana i èxtasi, segons ha informat la Policia en un comunicat.

L'atracament es va cometre a l'octubre de l'any passat en un hotel de Benidorm, on els autors presumptament van amenaçar amb un arma de foc al vigilant de seguretat i al recepcionista de l'establiment per a aconseguir un botí de 300 euros en efectiu.

Dos persones amb cascos, abrics i guants suposadament van accedir a la recepció de l'hotel on van amenaçar amb un arma de foc, tipus revòlver, al vigilant de seguretat i al recepcionista de l'establiment per a sostraure la recaptació que allí guardaven.

Una vegada van aconseguir un botí de 300 euros en efectiu, van tancar els dos treballadors en un despatx de l'hotel i es van donar a la fuga en la motocicleta amb la qual havien arribat al lloc.

Quan els agents van arribar al lloc van recopilar tot tipus d'informació sobre el succeït i es van entrevistar amb els possibles testimonis que van presenciar part de l'ocorregut, aportant totes les perquisicions al grup encarregat de la posterior investigació.

CÀMERES DE VIDEO

Els agents de la Brigada de Policia Judicial de Benidorm van començar a indagar i a supervisar les càmeres de vídeo vigilància de l'establiment a fi de poder identificar els autors, així com a estudiar les possibles vies de fugida.

Fruit d'aquestes perquisicions, els investigadors van identificar un dels presumptes atracadors. Mesos després, els agents tenien identificat també l'altre presumpte autor, per la qual cosa van establir un dispositiu de cerca que va permetre localitzar i detindre el passat dia 4 d'abril a la Vila Joiosa tots dos homess, acusats del robatori.

Després de les detencions van ser practicats tres escorcolls domiciliaris a la Vila Joiosa (Alacant), on els agents van intervindre, entre altres efectes, prop de 15 grams de cocaïna, 300 grams de marihuana, diverses pastilles d'èxtasis, bàscules de precisió i multitud d'útils per a l'elaboració i preparació de les substancies estupefaents.

Els detinguts, homes espanyols de 35 i 49 anys, van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció tres de Benidorm. La investigació va ser portada cap per agents de la Comissaria de la Policia Nacional de Benidorm.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento