Comunitat Valenciana

AECC inicia la seua tasca de voluntariat en l'Hospital General de València

  • L'associació ofereix suport i acompanyament a pacients i familiars.
  • Només en 2017, l'entitat va realitzar 31.700 atencions en aquesta àrea.
València.- AECC València inicia la seua tasca de voluntariat en l'Hospital Gener
València.- AECC València inicia la seua tasca de voluntariat en l'Hospital Gener
AECC
València.- AECC València inicia la seua tasca de voluntariat en l'Hospital Gener

L'Hospital General de València s'ha convertit en el tercer centre hospitalari de la ciutat que ha incorporat en el seu servei d'Oncologia Mèdica la tasca dels voluntaris de l'Associació Espanyola contra el Càncer.

Gràcies a un acord de col·laboració, l'entitat està present des del mes de març en la zona d'hospitalització oncològica d'adults oferint tasques de suport i acompanyament a pacients i familiars.

"No solament ells, sinó també el personal sanitari, oncòlegs i equip d'infermeria, ens han traslladat la seua satisfacció amb la presència dels nostres voluntaris ja que, sempre des del respecte al treball dels professionals, ajuden a portar millor la rutina hospitalària, o donen suport quan és més necessari", ha explicat Purificación Aguilar, responsable de voluntariat d'AECC València.

La tasca de voluntariat d'AECC València és una de les activitats que considera "més importants". Només en 2017, l'entitat va realitzar 31.700 atencions en aquesta àrea, de les quals un 97% es van centrar a assistir a pacients i familiars ingressats.

Tot açò es concreta en més de 4.000 hores d'acompanyament i altres 1.500 hores en les quals els voluntaris han substituït pares o familiars a càrrec de malalts. En total, més de 29.400 xiquets i adults han sigut visitats pels voluntaris d'AECC, segons ha assenyalat.

"A l'entitat l'altruisme dels voluntaris sempre ha sigut un pilar fonamental, ja que són un reflex de l'entrega voluntària de temps als qui més ho necessiten", ha conclòs Aguilar. En l'actualitat els voluntaris d'AECC València estan presents també en el Clínic i en La Fe.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento