Arranca la senyalització dels itineraris ciclistes de València amb 16 panells
Arranca la senyalització dels itineraris ciclistes de València amb 16 panells CONCEJALÍA DE MOVILIDAD SOSTENIBLE DE VALÈNCIA

L'Ajuntament de València ha iniciat aquest dilluns la senyalització dels itineraris ciclistes i per als vianants de la ciutat amb les instal·lació de quatre dels 16 panells a l'entorn de l'Anell Ciclista.

Els primers estan en el Pont de Sant Josep (dos), el Pont de Fusta i el Pont del Real. L'objectiu del projecte de la Regidoria de Mobilitat Sostenible i l'Agència de la Bicicleta és senyalitzar els itineraris que passen per punts d'interés del 'cap i casal'.

La previsió és que dilluns que ve, 15 d'abril, s'instal·len dos més en Porta de la Mar i el carrer Colón; el dimarts 23, un en carrer La Pau i un altre Colón amb el carrer Sorní, i el divendres 26, tres en el carrer Russafa amb Colón i un en el carrer Alacant.

A principis de maig es col·locarà un altre en la plaça Sant Agustí, a més d'en el carrer Conca, en les Torres de Quart i l'últim enfront de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM).

Els senyals arrepleguen destinacions tant dins del perímetre de l'anell com fora d'ell, com l'Hospital La Fe, les torres de la ciutat, els recintes esportius seu de grans esdeveniments o els parcs i jardins i universitats.

Aquests panells també inclouen estimacions temporals orientatives per a fer visible l'accés amb bicicleta o vehicle de mobilitat personal als punts de la ciutat, al costat de la possibilitat de fer-ho també a peu en una quantitat de temps moderada.

Consulta aquí más noticias de València.