Comunitat Valenciana

L'Aeroport de Castelló tanca un acord per a implantar un servei d'aerotaxi

  • La previsió de la companyia Euroairlines és començar a operar abans de l'estiu.
Imagen de archivo del aeropuerto de Castellón.
Imagen de archivo del aeropuerto de Castellón.
ARCHIVO
Imagen de archivo del aeropuerto de Castellón.

L'aeroport de Castelló ha aconseguit un acord amb la companyia espanyola Euroairlines que va a possibilitar la posada en marxa d'un servei d'aerotaxi amb base en la instal·lació castellonenca.

En una primera fase, l'empresa va a emplaçar en l'aeroport dos avions bimotor, model Beechcraft Baron58, amb capacitat per a quatre places, a més d'obrir oficines en la terminal de passatgers. La previsió de la companyia és començar a operar abans de l'estiu.

El director general d'Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de l'aeroport, Ivana Guinot, han manifestat, en un comunicat, la seua satisfacció amb l'acord aconseguit, "ja que permet avançar en l'estratègia de diversificació, ampliant la cartera de serveis de l'aeroport".

Tots dos han coincidit en què aquesta nova activitat "constitueix una ferramenta d'utilitat per al sector empresarial castellonenc, caracteritzat per la seua gran mobilitat, així com per al turisme".

El soci gerent d'Euroairlines, Antonio López Lázaro, ha explicat que l'activitat "se centrarà tant en el transport de passatgers com de càrrega, preferentment amb xàrter a destinacions situades a menys de dos hores de vol".

"El nostre servei a la carta té un ampli mercat potencial, com són pimes, indústries, agències de viatges i turistes", ha detallat el responsable de la firma, qui ha mostrat la seua voluntat d'"establir acords comercials preferencials amb actors locals".

López Lázaro ha assenyalat que la seua empresa s'ha decantat per obrir base a Castelló "perquè l'aeroport ofereix gran flexibilitat i operativitat, implicant-se amb el desenvolupament d'Euroairlines des del primer moment". "A més, el territori disposa d'un teixit empresarial molt dinàmic i un sector turístic amb gran potencial", ha afegit.

Oficina comercial

La companyia té com a objectiu ampliar en successives fases la seua implantació en l'aeroport. A més, preveu l'obertura d'una oficina comercial en la ciutat de Castelló.

Aquest acord amb Euroairlines se suma a altres aconseguits amb diverses empreses per a desenvolupar activitats complementàries. És el cas dels contractes amb dos companyies per a realitzar tasques de desmuntatge d'avions, amb dos aerolínies per a acollir vols d'entrenament o amb dos escoles de pilots per a impartir formació.

Precisament, una d'aquestes últimes portarà el manteniment de les aeronaus d'Euroairlines després de l'acord aconseguit entre les dos companyies. D'aquesta forma, s'estableixen sinergies entre les empreses que operen en l'aeroport.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento