Urbano Catalán: "Jo mai vaig regalar cap rellotge a Grau ni a cap polític"
Urbano Catalán: "Jo mai vaig regalar cap rellotge a Grau ni a cap polític" ARCHIVO/EUROPA PRESS

L'empresari Urbano Catalán ha declarat aquest dilluns que no ha regalat "mai" cap rellotge ni a l'exvicealcalde de València Alfonso Grau "ni a ningú de l'Ajuntament". En aquest sentit, ha afirmat que no va conéixer l'exdirigent del PP fins a la setmana passada.

La Secció Segona de l'Audiència de València jutja Alfonso Grau com a presumpte autor d'un delicte de blanqueig i suborn per suposadament acceptar dos rellotges de luxe d'un contractista de l'Ajuntament en 2010 i 2011, canviar-los per uns altres més cars i pagar la diferència, per la qual cosa la Fiscalia li demana una pena de sis anys de presó i el pagament d'una multa de 75.000 euros. Per a Urbano Catalán, responsable de les mercantils Transvia i Viajes Privilege, demana un any de presó per suborn.

Catalán, en la seua declaració d'aquest dilluns, ha explicat que totes les peces que va adquirir en la joieria Rabat eren per a familiars, socis i treballadors per la seua jubilació però que "mai" ha regalat rellotges ni a Grau ni a cap polític.

Ha afegit que quan va esclatar el cas va cridar la joieria per a exigir explicacions que, segons ha apuntat, mai va rebre.

Consulta aquí más noticias de València.