El termini d'execució de l'obra és d'un any. A més de les vivendes, que es destinaran a lloguer assequible, també es finalitzaran els garatges i trasters previstos en l'edifici, ha informat la Generalitat en un comunicat.

En 2007 l'antic Institut Valencià de l'Habitatge va iniciar les obres de l'edifici. Quan s'havia executat el 37% de l'obra l'empresa adjudicatària va entrar en concurs de creditors i en 2009 es van paralitzar els treballs. Des d'aleshores, solament s'han realitzat xicotets treballs per a garantir la seguretat i impedir intromissions en el recinte.

Al novembre de 2017, el Consell de Direcció de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) va aprovar la reactivació d'aquesta obra. L'edifici estarà format per 42 vivendes amb soterrani per a 42 places d'aparcament i 28 trasters. Les superfícies útils de les vivendes oscil·len entre 51 i 70 metres quadrats.

El projecte es concep a partir de la creació d'un eix longitudinal obert que recorre tota la parcel·la i que serveix d'accés a les vivendes. Es preveuen vivendes de dos dormitoris, un dormitori principal al costat del bany i una segona estada a manera de dormitori que pot annexionar-se a la sala principal per a passar a ser menjador, estudi o el que requerisquen les necessitats de cada usuari.

Consulta aquí más noticias de València.