Comunitat Valenciana

La Unió de Consumidors demana solucions "contundents" per a acabar amb el problema de les toalletes

  • La Unió de Consumidors d'Alacant reclama solucions "contundents" davant l'embós del col·lector nord de la ciutat hagut d'especialment a l'acumulació de toalletes o paper higiènic humit, i veu necessari incrementar les campanyes informatives i de conscienciació a la ciutadania per a modificar el canvi d'hàbits i evitar aquesta problemàtica.

En un comunicat, ha defès la implicació de tots els sectors i l'increment urgent de campanyes informatives de conscienciació per part de tots els agents, començant pels propis fabricadors i distribuïdors amb un etiquetatge més clarificador en aquest tipus de productes higiènics, per a evitar el mal ús per part dels consumidors i el canvi d'hàbits.

La secretària de la Unió de Consumidors d'Alacant, Elvira Jiménez, ha declarat que "únicament amb una col·laboració conjunta de tots els sectors és possible donar solució a aquest problema, que actualment està costant milions d'euros a l'administració, i que acabem pagant els ciutadans a través dels nostres impostos".

"Cal posar en valor el benefici que reporta a la societat el xicotet acte que suposa tirar a la paperera i no al vàter determinats productes higiènics", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento