La Marina busca la nova postal de València, "una imatge que reflectisca la passió pel mar i la nàutica"
La Marina busca la nova postal de València, "una imatge que reflectisca la passió pel mar i la nàutica" LA MARINA

La Marina de València ha llançat un concurs de fotografia per a trobar la nova postal de la ciutat, una imatge que reflectisca "la passió valenciana pel mar i la nàutica".

El certamen s'emmarca en el Marina València Week, la major concentració d'embarcacions de vela del golf de València, que celebra la seua primera edició del dijous, 11 d'abril, al diumenge 14, avança l'organisme.

En el transcurs de l'esdeveniment tindrà lloc aquest concurs fotogràfic destinat a premiar la millor instantània que arreplegue algun moment, història o detall de la celebració. Les imatges es poden enviar a 'week@lamarinavalencia.es' fins al 14 d'abril o compartir en Facebook i Instagram amb l'etiqueta 'MarinaValenciaWeek'.

La fotografia oficial es realitzarà el diumenge 14, d'11 a 14 hores, enfront de la platja de la Malva-rosa, amb l'objectiu d'aconseguir la nova postal de València, una imatge original i atractiva que mostre la passió pel mar.

La decisió del jurat es coneixerà el dijous 25 d'abril. El guanyador podrà gaudir d'una experiència gastronòmica o nàutica en un dels establiments de la Marina, i tots els participants podran veure les seues obres exposades en espais de la dàrsena valenciana.

Amb aquesta iniciativa, l'espai vol "oferir la seua millor imatge: la que capte la mirada de cadascuna de les persones que venen a sentir-la, viure-la i a gaudir-la des de tots els seus vessants: la nàutica, la cultura, la innovació, la gastronomia", com ha manifestat el director del Consorci València 2007, Vicent Llorens.

La meta és que el públic gaudisca de l'ambient festiu, agradable i esportiu de Marina València Week, "una oportunitat única per a compartir la passió per la nàutica mentre gaudeix d'activitats a l'aire lliure", ha afegit el CEO de Corporate Yachting, empresa co-organitzadora de l'esdeveniment, José Alfredo López.

En definitiva, el concurs mostrarà als visitants les "infinites possibilitats" de l'espai nàutic i "com vivim i gaudim el mar a València", ha ressaltat el responsable de Rent Yacht World i impulsor de la Marina València Week, Óscar López.

El buc-escola d'El Barco'

Entre les 1.500 barques disposades a sumar-se al repte destaca la Goleta Cervantes Saavedra, un singular buc escola popular per la seua aparició en la sèrie televisiva 'El Barco', avança l'organisme en un comunicat.

Marina València Week s'inspira en la famosa regata italiana Barcolana, que cada any reuneix centenars de barques en el golf de Trieste. L'esdeveniment valencià serà un punt de trobada per a tot tipus d'embarcacions, des de vela lleugera a 'mega maxis', tripulades per aficionats o professionals.

Durant els quatre dies, el públic podrà gaudir d'una programació d'oci i activitats nàutiques com a baptismes de navegació, travessies de 'paddle surf', 'caiac' o moto d'aigua, tallers didàctic i menús especials en tots els restaurants de la dàrsena valenciana.

L'esdeveniment està organitzat pel Consorci València 2007, òrgan gestor de la Marina, i l'Associació d'Empresaris de la Marina, amb la col·laboració del servei marítim de la Guàrdia Civil de València i del Reial Club Nàutic de València. Amb els seus socis sumen 1.500 barques disposades a sumar-se al repte.

Consulta aquí más noticias de València.