Comunitat Valenciana

Convoquen una concentració i performance davant la Junta d'Accionistes de CaixaBank per a protestar per l'ERO

  • Unió Sindical CaixaBank ha convocat una concentració i performance per a aquest divendres, 5 d'abril, a les portes del Palau de Congressos de València, que acull la Junta d'Accionistes de l'entitat, per a protestar per l'ERO.
Caixabank reuneix un centenar d'accionistes a Saragossa per a explicar-los els r
Caixabank reuneix un centenar d'accionistes a Saragossa per a explicar-los els r
CAIXABANK.
Caixabank reuneix un centenar d'accionistes a Saragossa per a explicar-los els r

Aquesta plataforma està integrada pels sindicats SECB, UGT, SIB, FEC, CGT, CIC i ELA-LAB per a exercir més pressió durant la negociació de l'expedient de regulació d'ocupació anunciada per l'empresa, que "afectaria 2.157 llocs de treball".

Tant la concentració com la performance estan previstes a les 10.30 hores davant el Palau de Congressos de València, en coincidència amb la reunió dels accionistes, avança l'organització en un comunicat.

En aquest acte es representarà "l'enterrament dels drets dels empleats" com a resposta a les mesures que CaixaBank va posar damunt de la taula a l'inici de l'any.

La plataforma sindical denuncia que aquesta proposta "passa per l'engegada d'una reestructuració laboral servint-se d'un dels articles més durs de la reforma laboral: un ERÇO que afectaria directament 2.157 treballadors i treballadores de tota Espanya".

A aquests acomiadaments adverteix que caldria sumar "un paquet de mesures com el tancament massiu d'oficines (793), la modificació d'horaris de treball o l'obertura de més vesprades a la setmana; a més dels dijous, dia en què es venia donant servici en horari de vesprada".

Paral·lelament, recorda que l'entitat "contempla mesures de mobilització geogràfica per a la plantilla que implicarien passar dels 25 quilòmetres que actualment arreplega el conveni col·lectiu a una ampliació de 100, la qual cosa suposaria un xec en blanc per a poder manar a les i els treballadors d'unes oficines a unes altres".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento