Comunitat Valenciana

El CGPJ accepta la renúncia de Pedro Viguer com a degà dels Jutjats

  • El CGPJ també ha acordat que el magistrat quede adscrit a l'Audiència Provincial de València, en l'ordre civil.
  • S'hauran de convocar eleccions i Viguer continuarà de forma interina fins a l'arribada del seu successor.
El degà dels jutges de València renuncia al càrrec per a reprendre la funció jur
El degà dels jutges de València renuncia al càrrec per a reprendre la funció jur
EUROPA PRESS
El degà dels jutges de València renuncia al càrrec per a reprendre la funció jur

La Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial (CGPJ) ha acceptat aquest dijous la renúncia al càrrec del degà dels Jutjats de València de Pedro Luis Viguer Soler, que haurà de convocar eleccions al Deganat i continuar de forma interina al capdavant d'aquest òrgan fins a la presa de possessió del seu successor, de conformitat amb l'article 72 del Reglament 1/2000, dels Òrgans de Govern dels Tribunals.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, la Permanent també ha acordat que el magistrat quede adscrit a l'Audiència Provincial de València, en l'ordre civil.

Viguer portava onze anys i mig com a degà dels Jutjats de València, càrrec per al qual va ser triat el 20 de setembre de 2007 i reelegit en 2011 i en 2015.

Nascut a València en 1965 i llicenciat en Dret per la Universitat de València, Viguer va ingressar en la Carrera Judicial en 1991, i ha exercit funcions jurisdiccionals en diferents Jutjats de Sagunt, Eivissa, Castelló i València. És membre de la Sala de Govern del TSJCV i de la seua Comissió Permanent des de 2005 i, des de 2014, també és portaveu dels jutges degans d'Espanya.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento