Comunitat Valenciana

Eroski inaugura un nou supermercat franquiciat a Sogorb amb set llocs de treball

  • Eroski ha inaugurat un nou supermercat franquiciat situat en l'avinguda Espanya en la localitat castellonenca de Sogorb, amb set llocs de treball creats, segons ha informat en un comunicat. El supermercat disposa d'un assortiment de més de 4.800 productes de marques de fabricants, marques pròpies i productors locals en els seus quasi 300 metres quadrats de superfície.
Castelló.- EROSKI inaugura un nou supermercat franquiciat a Sogorb
Castelló.- EROSKI inaugura un nou supermercat franquiciat a Sogorb
EROSKI
Castelló.- EROSKI inaugura un nou supermercat franquiciat a Sogorb

Més de 13.100 consumidors són socis clients de la cooperativa i gaudeixen dels avantatges d'Eroski Club en la província de Castelló.Durant l'any passat la venda de la xarxa de supermercats franquiciats d'Eroski va augmentar un 8%.

Eroski va inaugurar 52 franquícies en 2018, amb una inversió global que va ascendir a 7.650.000 euros i va crear 308 llocs de treball. La xarxa franquiciada es troba ja en totes les comunitats autònomes -excepte Canàries- i el propòsit per a enguany és fer-la més extensa.

En els últims quatre anys, el balanç és de 267 inauguracionesy ha aconseguit el mig miler de supermercats franquiciats en l'actualitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento