La Fura dels Baus posarà al públic en peus el dissabte 20 d'abril a Sagunt

  • Els espectadors hauran d'estar dempeus durant l'actuació per a poder interaccionar amb els artistes.
  • Les invitacions són gratuïtes i es podran agafar quatre per persona per a un aforament limitat a 800.
Cultura.- La Fura dels Baus posarà al públic en peus el dissabte 20 a Sagunt (Va
Cultura.- La Fura dels Baus posarà al públic en peus el dissabte 20 a Sagunt (Va
AJUNTAMENT

La Fura dels Baus portarà la seua funció 'Manes' a Sagunt (València) el pròxim dissabte 20 d'abril. Els espectadors hauran d'estar dempeus durant l'actuació per a poder interaccionar amb els artistes.

L'esdeveniment serà a les 20.30 hores a l'aire lliure, a les portes de la Nau de Tallers de Port de Sagunt, que estarà fitada per tanques. Les invitacions són gratuïtes i únicament es podran agafar quatre per persona per a un aforament limitat a 800 persones.

A partir d'aquest divendres, 5 d'abril, estaran disponibles les entrades gratuïtes. Els interessats podran arreplegar la seua invitació en el centre cultural Mario Monreal de Sagunt, de 9.00 a 21.00 hores, i en la casa municipal de cultura de Port de Sagunt, de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 21.00 hores.

Altres 50 entrades es reservaran i estaran disponibles en taquilla una hora abans de la representació, avança l'Ajuntament de Sagunt en un comunicat.

'Manes' tindrà una durada de 70 minuts i els espectadors hauran d'estar dempeus durant l'actuació per a poder interaccionar amb els artistes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento