Comunitat Valenciana

El PP denuncia que "Puig amaga factures per 1.860 milions" mentre "Oltra és la reina dels impagaments"

  • El sotssecretari regional del PPCV, Rubén Ibáñez, ha denunciat aquest dimecres que el 'president' i candidat socialista, Ximo Puig, "s'amaga de (Pedro) Sánchez -president del Govern- i amaga factures en el calaix per 1.860 milions d'euros", mentre la vicepresidenta i aspirant de Compromís, Mónica Oltra, "és la reina dels impagaments, ha multiplicat per 13 les factures socials en els calaixos i oculta un deute de 90 milions".
Puig i Oltra
Puig i Oltra
GVA - Archivo
Puig i Oltra

Així ho ha afirmat sobre les últimes dades publicades per la Intervenció de la Generalitat, en els quals "li trau els colors a Puig i a Oltra, que lidera el rànquing de morositat en acumular 90 milions en factures amagades". "Més de 90 milions que haurien d'estar pagant als centres ocupacionals, a pagar la dependència i reduir la llista d'espera", ha subratllat en un comunicat.

De fet, ha assegurat que "en tan sols quatre anys, Oltra ha multiplicat per 13 les factures socials en els calaixos: Ha sigut arribar ella i disparar-se les factures amagades en matèria de política social. Les entitats socials fan cua a la porta de la seua conselleria matí, vesprada i nit".

Mentrestant, el 'popular' ha criticat que "Puig ni reivindica ni paga; s'amaga mentre les entitats socials deixen de cobrar, ja que acumula 1.860 milions en impagaments a dependents, majors, menors, entitats socials i sanitàries".

Es tracta de xifres "indignes", al seu juí, i que "reflecteixen una gestió pèssima, ja que Puig ha tingut un 14% més d'ingressos i 2.355 milions més de finançament que el passat govern del PP".

Davant aquesta situació, Ibáñez ha advertit que "alguna cosa no quadra: amb més ingressos tenim més factures en els calaixos que en 2015, la qual cosa reflecteix una gestió caòtica i una administració incapaç de gestionar els interessos dels valencians".

I ha posat l'accent que es tracta de 1.860 milions d'impagaments que es tradueixen en retallades dels drets dels valencians a uns serveis públics de qualitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento