Lidl instal·larà una nova plataforma logística a Cheste i obrirà tres noves botigues en 2019 a la Comunitat Valenciana

  • La cadena de supermercats Lidl instal·larà a Cheste un dels seus centres logístics més grans i avançats d'Espanya, que aspira a obtindre quan finalitze el projecte les certificacions Breeam Excellent i Verd, de referència en construcció sostenible. A més, la companyia alemanya té previst obrir tres botigues en 2019 a la Comunitat Valenciana, a Burjassot, Torrevieja i Xàtiva.
L'APOSTA DE LIDL PER LA COMUNITAT VALENCIANA: NOVA PLATAFORMA SOSTENIBLE EN C
L'APOSTA DE LIDL PER LA COMUNITAT VALENCIANA: NOVA PLATAFORMA SOSTENIBLE EN C
LIDL

Amb l'objectiu d'impulsar el seu negoci en la regió i en altres zones de l'arc mediterrani, "la companyia està construint a Cheste una de les seues plataformes logístiques més estratègiques per al desenvolupament de la seua activitat a Espanya", ha informat l'empresa en un comunicat.

L'alcalde de Cheste, José Morell, ha visitat aquest dimecres les futures instal·lacions de la cadena de supermercats, al costat del director regional de Lidl a la Comunitat Valenciana, Grischa Voss. La futura plataforma logística s'està construint al costat del Circuit Ricardo Tormo i passarà a formar part del Parc Empresarial Circuit de Cheste.

L'equipament suposarà una inversió de més de 55 milions d'euros i la seua engegada, prevista per a finals d'aquest mateix any, respon la necessitat d'acompanyar el creixement que la companyia experimenta en els últims anys en la regió.

Amb 51.000 m2 de superfície -un terç dels quals destinats a cambres frigorífiques per a gestionar el producte fresc, congelat i sec-, el magatzem tindrà capacitat per a més de 30.000 palés i comptarà amb 140 molls de descàrrega per a l'optimització del trànsit de la mercaderia.

Amb l'engegada de la instal·lació, Lidl traslladarà a Cheste l'activitat que fins ara centralitzava en el centre logístic de Riba-roja del Túria -situat a escassos quilòmetres-, que s'ha quedat obsolet i xiquet per a atendre les creixents necessitats logístiques de la firma.

Els 200 empleats que actualment treballen en Riba-roja es traslladaran igualment a la nova plataforma, cridada a impulsar el desenvolupament sostenible del negoci de Lidl en la zona.

L'empresa ha mantingut una inversió sostenible per a ampliar la seua xarxa de tendes -explica ara amb prop de 70 punts de venda-, ha generat ocupació de forma continuada -supera ja els 1.200 llocs de treball- i ha vingut apostant fermament pel producte valencià, amb compres anuals per valor d'uns 230 milions d'euros.

DEU NOVES TENDES ENTRE 2018 I 2019

El passat any, la cadena va engegar fins el 7 nous establiments -dos a València, i un a Oliva, L'Eliana, Finestrat, Port Sagunt i Petrer- i en aquest 2019 preveu obrir 3 més: Torrevieja, Burjassot i Xàtiva.

Aquestes 10 obertures suposaran en total una inversió de prop de 50 milions d'euros i la creació de 100 nous llocs de treball.

Dos de les noves botigues s'inauguraran precisament aquest dijous, en les localitats de Burjassot (Avinguda de la Il·lustració, 4) i Torrevieja (en la Carretera de Crevillent).

El primer d'ells ha suposat una inversió de 5 milions d'euros i la creació de 15 nous llocs de treball per a una plantilla de 22 empleats, mentre que per al segon Lidl ha invertit prop de 3 milions d'euros i ha creat 9 llocs de treball per a una plantilla de 25 empleats. Lidl preveu engegar una tercera botiga en el municipi de Xàtiva a la fi de 2019.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento