Comunitat Valenciana

L'Ivaspe ofereix 66 cursos amb 3.000 places per a formar a professionals en emergències

  • L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) ha presentat el pla de formació anual per a personal de l'àmbit de les emergències organitzat per l'Ivaspe, que contempla una oferta total de 66 cursos amb 3.000 places, 118 places més que les oferides el passat curs.

Poden optar a aquests cursos tècnics d'emergències de l'AVSRE, personal del 112 Comunitat Valenciana, els sis Serveis de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS), els bombers forestals de la Generalitat, personal sanitari d'emergències, bombers voluntaris, agrupacions i associacions locals de Protecció Civil, agents mediambientals, brigades forestals de les Diputació de València, tècnics municipals i comandaments de la Policia Local.

El nombre de places final es pot veure incrementat en funció de la demanda, que pot implicar un increment del nombre d'edicions que cada curs. El termini per a inscriure's s'ha obert aquest 3 d'abril i finalitza el dia 23.

Una de les principals novetats d'aquesta edició del pla de formació en emergències és el 'Curs de formació per a instructors', dirigit bombers dels sis serveis de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament. També s'han inclòs el 'Curs de reciclatge per a Bombers Voluntaris', el 'Curs d'intervenció en túnels' i el 'Curs de coordinació d'operació d'extinció d'incendis forestals'.

A més, els Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana podran optar al curs de 'Circulació en pistes forestals', que impartirà l'Unitat Militar d'Emergències (UME). Els agents mediambientals tenen també la possibilitat de realitzar el curs de 'Cerca de persones desaparegudes' i el d''Aplicacions d'ús cartogràfic'.

El pla de formació de l'Ivaspe en matèria d'emergències va formar el passat any a 2.341 alumnes en els 70 cursos que va realitzar en 124 edicions. Les hores de formació van ascendir a 5.744.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento