Comunitat Valenciana

El cantant Joan Miquel Oliver i la banda Mai Mai estrenen el divendres els seus treballs en la sala Moon de València

  • El cantant mallorquí Joan Miquel Oliver i la banda valenciana Mai Mai estrenaran els seus respectius treballs divendres que ve, 5 d'abril, en la discoteca Moon de València, que així oferirà a partir de les 21.00 hores un programa doble per als seguidors de la música independent, segons han informat responsables de la iniciativa en un comunicat.
JOAN MIQUEL OLIVER I MAI MAI, DOS REFERENTS DE LA MÚSICA INDIE Al PREU D'UN
JOAN MIQUEL OLIVER I MAI MAI, DOS REFERENTS DE LA MÚSICA INDIE Al PREU D'UN
SALA MOON
JOAN MIQUEL OLIVER I MAI MAI, DOS REFERENTS DE LA MÚSICA INDIE Al PREU D'UN

Oliver, antic membre d'Antònia Font, oferirà els temes del seu àlbum 'Elektra' (Discmedi), mentre Mai Mai posarà en escena, per primera vegada en directe, el repertori del seu nou disc, 'Bonaventura', un treball que es publicarà de manera imminent.

Publicat el passat mes de setembre, 'Elektra' va servir per a tancar la trilogia formada per 'Pegasus' i 'Atlantis', en els quals també tenien un paper fonamental les il·lustracions del pintor Albert Pinya, han assenyalat les mateixes fonts. Així, han detallat que les dotze composicions del disc incideixen en l'ús de bases electròniques i posen el focus en personatges de la vida quotidiana, especialment en les dones.

Joan Miquel Oliver ha gravat amb Jaume Manresa (teclats) i Xarli Oliver (bateria), els mateixos músics que l'han acompanyat en les seues últimes gires i al costat dels quals firma la producció de l'àlbum.

Per la seua banda, la banda Mai Mai, encapçalada per Mario Sancho (vocalista, lletrista i compositor principal) i Pau Belda (bateria) ha comptat amb la participació de Toni Carrillo en la guitarra i de Pau Paredes en els teclats, mentre Tono Hurtado s'ha encarregat de la producció, registre i mescla de les cançons.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento