Comunitat Valenciana

Detingudes tres persones després d'intentar saltar-se un control a bord d'una caravana robada a França

  • Agents de la Policia Nacional han detingut tres persones que van intentar saltar-se un control policial, en l'aparcament d'un àrea de servei de l'autovia A7, a bord d'una caravana que havia sigut sostreta a França, segons ha informat la Comissaria en un comunicat. El vehicle portava les plaques de matrícula falsificades i els nombres de bastidor manipulats.
Alacant.- Successos.- Detingudes tres persones després d'intentar saltar-se un c
Alacant.- Successos.- Detingudes tres persones després d'intentar saltar-se un c
CNP
Alacant.- Successos.- Detingudes tres persones després d'intentar saltar-se un c

Segons la Policia, els detinguts es trobaven indocumentats i van aportar als agents filiacions falses. A un dels detinguts li constaven en vigor dos reclamacions judicials, una d'elles per ingrés a la presó dictada per un jutjat de Barcelona. Els agents van trobar en el vehicle prop de 7.000 euros en efectiu i sis telèfons mòbils d'alta gamma.

Els fets van tindre lloc durant la vesprada del dimecres en un control policial establit en l'aparcament d'un àrea de servei de l'autovia A7. Els agents van interceptar una caravana que va pretendre saltar-se el control.

Després de comprovar la filiació aportada, els agents van comprovar que es tractava d'identitats falses. D'igual manera, els agents van esbrinar que les plaques de matrícula es trobaven falsificades i el nombre de bastidor manipulat, tot açò per a encobrir que la caravana havia sigut sostreta a França, un extrem que els agents van verificar a través de les seues bases de dades.

Després de registrar el vehicle sostret, els policies van trobar en el seu interior sis telèfons mòbils d'alta gamma, una tablet, joies i prop de 7.000 euros en efectiu. Quan els policies van aconseguir esbrinar la verdadera identitat dels presumptes autors, van comprovar que a un d'ells li constaven en vigor dos reclamacions judicials, una d'elles per ingrés a la presó dictada per un jutjat de Barcelona.

La caravana va ser intervinguda i traslladada fins a les dependències de la Policia Nacional d'Elx per a la realització de les corresponents gestions d'investigació. Després de la detenció de les tres persones, una dona i dos homes, de nacionalitats iugoslava, sèrbia i italiana i de 32, 43 i 19 anys respectivament, van ser posats a disposició judicial. La intervenció va ser duta a terme per agents de la Comissaria de la Policia Nacional d'Elx.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento