Comunitat Valenciana

Jutge deixa en llibertat el cap de Policia Local d'Aspe (Alacant) i li investiga per delicte contra la llibertat sexual

  • ALACANT, 29 (EUROPA PRESS)

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Novelda ha decretat en la vesprada d'aquest divendres llibertat provisional per al cap de la Policia Local d'Aspe (Alacant) denunciat per la seua dona, que li acusa de maltractaments en l'àmbit familiar. L'agent ha quedat investigat en una causa oberta per un delicte contra la llibertat sexual, sense perjuí d'una ulterior qualificació jurídica, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

A més, el titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Novelda, en substitució del responsable de Primera Instància i Instrucció 3 de la mateixa localitat, ha concedit la víctima un orde de protecció que comporta la prohibició per a l'investigat de comunicar-se per qualsevol mitjà o acostar-se a ella a menys de 300 metres. Igualment com a mesura cautelar, ha imposat a l'investigat la prohibició de portar armes.

L'home ha formulat al seu torn una denúncia contra la seua companya sentimental, qui ha quedat investigada per un delicte lleu d'amenaces. El jutge ha imposat també a la dona una mesura cautelar consistent en un orde d'allunyament respecte del seu company sentimental.

Des del TSJCV també han indicat que no existien denúncies prèvies per violència de gènere en el si de la parella. La causa serà tramitada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció 3 de Novelda, que té atribuïdes les competències en aquest partit judicial en matèria de violència sobre la dona.

La dona de l'agent es va presentar aquest dijous a la vesprada en la caserna de la Guàrdia Civil d'Aspe on va interposar una denúncia per maltractaments en l'àmbit familiar. Com a conseqüència, el cap de la Policia Local va quedar detingut i ara el jutge li ha deixat en llibertat provisional, investigat en una causa per delicte contra la llibertat sexual.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento