Comunitat Valenciana

La Policia investiga dos agressions sexuals durant la Magdalena de Castelló, una d'elles a una menor

  • La Policia Nacional està investigant dos agressions sexuals ocorregudes a Castelló aquesta setmana, en la qual se celebren les festes de la Magdalena, una d'elles a una menor.
Recursos de Policia Nacional, agent, agents, policia, policies
Recursos de Policia Nacional, agent, agents, policia, policies
EUROPA PRESS - Archivo
Recursos de Policia Nacional, agent, agents, policia, policies

Segons han informat a Europa Press fonts coneixedores dels fets, la Policia ha comunicat a Fiscalia l'agressió sexual a una menor i que s'ha obert una investigació per a aclarir el succeït. Així mateix, la Policia Nacional ha informat un jutjat sobre una altra agressió sexual a una dona, de l'edat de qui no s'ha informat.

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha manifestat la seua "més enèrgica condemna" per l'agressió sexual a la menor registrada a Castelló durant la celebració de les festes de la Magdalena i qualsevol agressió sexual en general. "Des de l'Ajuntament estem compromesos amb la lluita contra la violència contra les dones, un flagell que ens fa una societat pitjor", afig en un comunicat.

Marco ha recordat que al llarg de tot l'any, i de forma especial en festes, "l'Ajuntament diu alt i clar que 'no és no' i que repudiem la violència masclista". En eixe sentit, ha recordat que des de l'Ajuntament s'ha engegat, un any més, la campanya de sensibilització i conscienciació social contra la violència sexual. "Estem convençudes de la importància de la prevenció i que cal advocar per més educació", ha remarcat.

L'alcaldessa ha afirmat que la societat "està conscienciada, però hem de fer més esforços per a rebutjar qualsevol tipus de comportament sexual contra la voluntat de les dones". "Des de la societat en general, i des de l'Ajuntament de Castelló en particular, exigim 'tolerància zero' davant les agressions sexuals", ha apuntat.

"Les dones volem deixar de ser víctimes, volem ser respectades com a persones i com a ciutadanes de ple dret. Demanem respecte per a poder exercir la llibertat, per a ser lliures", ha dit. Marco ha instat les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat a aclarir l'autoria de l'agressió sexual i al fet que "tot el pes de la llei recaiga sobre qui haja comès una acció tan aberrant".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento