Comunitat Valenciana

Els veïns creuen que si el València es queda a Mestalla ha de negociar

  • La Federació d'Associacions de Veïns recorda que el club ha de complir amb els compromisos i sentències.
Campor de futbol de Mestalla
Campor de futbol de Mestalla
VALENCIA CF - Archivo
Campor de futbol de Mestalla

La Federació d'Associacions de Veïns de València considera que si el València CF "té la intenció real de quedar-se en el vell Mestalla" ha d'obrir una negociació amb ells per a posar sobre la taula les condicions.

Així ho afirma en un comunicat davant la possibilitat que el club abandone la idea de traslladar el seu estadi a l'avinguda Corts Valencianes i es quede en el situat a Aragó.

En aquest context, els veïns asseguren que tenen "la voluntat d'aconseguir una solució satisfactòria per a tots referent al tema del nou estadi". Però recorden al València CF que tenen "una sentència guanyada que reconeix que les obres de la nova graderia de l'actual Mestalla són il·legals" i afirmen estar "en condicions de demanar l'execució de la sentència".

Per açò, els veïns entenen que "si el València té la intenció real de quedar-se en el vell Mestalla, ha d'obrir una negociació en la qual es posen sobre la taula les condicions".

Tot i que la federació "no ha analitzat encara en profunditat aquest escenari", creu que el València CF "hauria de complir els seus compromisos amb el barri de Benicalap", on es van comprometre a construir un poliesportiu públic per la cessió del sòl.

"Per coherència amb la postura adoptada fins ara, si el València arribara a un acord amb base legal amb totes les parts implicades -entre elles la pròpia federació- per a quedar-se en el vell Mestalla, no es demanaria l'execució de la sentència", remarca l'organització veïnal.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento