Comunitat Valenciana

L'exconsellera Gema Amor deixa la política pels seus problemes de veu

  • Gema Amor, exconsellera durant el Govern valencià de Francisco Camps i fins ara portaveu del grup Liberales a Benidorm (Alacant), deixa la política "amb la consciència tranquil·la, les mans netes i el cap alt" després de 19 anys d'"un camí fascinant", perquè els seus problemes vocals li limiten per a exercir l'activitat pública.
Gema Amor
Gema Amor
AYUNTAMIENTO DE BENIDORM - Archivo
Gema Amor

De cara a les eleccions municipals del 26 de maig, deixa la porta oberta al fet que els seus companys de Liberales de Benidorm puguen concórrer sense ella com a candidata i garanteix que els recolzarà en "totes les seues decisions".

Per "honestedat, responsabilitat i coherència", Amor anuncia a través d'una carta que es retira i que seguirà defenent els interessos de Benidorm en fòrums on "puga aportar alguna cosa" i se li permeta, com la comissió de Turisme de la Cambra de comerç que presideix. I recalca: "Que ningú s'enganye, que no llance la tovallola".

"La veu m'ha dit: Fins a ací hem arribat! Per més que he ho heintentat, a força d'esforç i amb tractaments, és evident que els meus problemes vocals em limiten per a desenvolupar la meua activitat pública", manifesta en la missiva de comiat.

Amor recorda els seus 19 anys d'"intensa trajectòria" que li han permès acumular experiències i "gaudir apassionadament d'aquest noble ofici". "Són quasi 20 anys i donen per a molt, i en aquest temps he crescut i no he deixat d'aprendre. Ara ha arribat el moment de fer-me a un costat i donar per complida una etapa", afirma.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento