Comunitat Valenciana

Natalia Tena s'apunta a la presentació a València de l'exposició de Harry Potter

  • L'actriu Natalia Tena s'unirà a l'acte de presentació de l'exposició de Harry Potter que s'inaugurarà en el Museu de les Ciències de València. Així, la intèrpret -que dona vida a Nymphadora Tonks en les pel·lícules de la saga i també a Osha en 'Joc de trons'- s'unirà el pròxim 11 d'abril a James i Oliver Phelps (Fred i George Weasley en els films del famós mag) en l'esdeveniment d'obertura de la mostra.
Natalia Tena
Natalia Tena
ALISA CONNAN - Archivo
Natalia Tena

'Harry Potter: The Exhibition' torna a Espanya aquesta primavera, per a oferir als fans "una altra oportunitat per a veure alguns dels icònics escenaris de les pel·lícules". El museu situat en la Ciutat de les Arts i les Ciències acollirà l'exposició a partir del 13 d'abril.

En 2017, l'exposició va obrir les seues portes a Madrid, on va rebre a més de 460.000 visitants durant 4 mesos. Després d'aquest èxit, València serà la segona parada espanyola dins del tour europeu i l'única ciutat que albergarà l'exposició en el país en 2019, destaquen els responsables de la selecció en un comunicat.

En col·laboració amb Warner Bros. ConsumerProducts, GES Events ha creat aquesta exposició experiencial de 1.500 metres quadrats, en la qual els visitants podran admirar en primera persona centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, gaudir dels escenaris inspirats en els decorats de la filmografia, i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga darrere del vestuari, l'atrezzo i les criatures fantàstiques originals de la pel·lícula. SoldOut i Encore s'han associat amb GES per a presentar l'exposició a València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento