Comunitat Valenciana

Bonig retrau Puig que demanara al PP "amb vehemència" canviar el finançament i a Sánchez "si t'he vist no m'acorde"

  • La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV) i candidata a la Presidència de la Generalitat, Isabel Bonig, ha assegurat aquest dijous que lamenta "profundament" que l'actual cap del Consell i candidat socialista a la reelecció, Ximo Puig, "reclamara amb tanta vehemència" el canvi de model de finançament al Govern de Mariano Rajoy i "va ser arribar (Pedro) Sánchez i si t'he vist no m'acorde".
José María Aznar participa a València en un acte del Partit Popular
José María Aznar participa a València en un acte del Partit Popular
Francisco Martínez - Europa Press
José María Aznar participa a València en un acte del Partit Popular

Així s'ha pronunciat la candidata 'popular' aquest dijous en la seua visita a la cooperativa Enercoop, a Crevillent (Alacant), on ha afirmat sentir-se "sorpresa" perquè el president del Govern i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, "diga que vol un pacte nacional pel finançament", atés que "és el mateix que el PP va demanar amb el Govern de Mariano Rajoy".

Bonig ha criticat que quan l'Executiu del PP va demanar açò mateix "el PSOE es va alçar de la taula i es va negar a canviar eixe model". "Nosaltres ho hem recolzat quan governava el PP ja ara que governa el PSOE. Necessitem un gran pacte en finançament", ha sostingut.

La presidenta dels 'populars' valencians ha posat en relleu que el seu partit "està disposat" a aconseguir eixe pacte i ha censurat: "Jo vaig recolzar el PSPV i Compromís en eixa reclamació i lamente profundament que Puig reclamara abans amb tanta vehemència el canvi de model de finançament a Rajoy i va ser arribar Sánchez i si t'he vist no m'acorde".

Així mateix, la candidata del PPCV ha explicat que la seua formació vol "que s'establisquen uns estàndards per als servicis públics i que hi haja igualtat de tots els espanyols en la prestació de servicis, siguen gallecs, extremenys, andalusos o valencians".

"En el que no estem d'acord és en aquestes negociacions secretes que ha portat aquests mesos el Govern del senyor Sánchez amb els separatistes de (Quim) Torra -president de la Generalitat de Catalunya- i que ha portat al fet que Catalunya tinga 200 milions d'euros més per a carreteres i més de 2.000 milions més en finançament", ha criticat Bonig.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento