Comunitat Valenciana

Desmantellats dos punts de venda de marihuana i decomissades 167 plantes a Pego

  • La Guàrdia Civil ha detingut quatre persones i està investigant una altra en dos operacions en les quals s'ha desmantellat dos punts de venda de marihuana a Pego (Alacant) i s'han decomissat més de 17 quilos de cabdells de marihuana, 167 plantes i dos armes d'aire comprimit, entre altres efectes, segons ha informat la Comandància d'Alacant en un comunicat.
Alacant.- Successos.- Desmantellades dos punts de venda de marihuana a Pego amb
Alacant.- Successos.- Desmantellades dos punts de venda de marihuana a Pego amb
GUARDIA CIVIL
Alacant.- Successos.- Desmantellades dos punts de venda de marihuana a Pego amb

Els detinguts estan acusats de dos delictes diferents contra la salut pública, en la localitat de Pego, en concret, per tràfic de marihuana. En la segona de les actuacions policials s'imputa, a més, un delicte de defraudació de fluid elèctric.

En concret, en la primera operació policial, duta a terme en col·laboració amb la Policia Local de Pego, la Guàrdia Civil ha detingut un espanyol de 57 anys per, suposadament, subministrar marihuana en la seua casa a joves del municipi, fins i tot a menors d'edat.

En el registre domiciliari, s'han intervingut un total de 2.787 grams de marihuana, 17 dosis en bosses, preparades per a la seua immediata distribució, 1.060 euros en efectiu, utensilis per a la manipulació de la substancia estupefaent, a més de sis telèfons mòbils, una escopeta i un revòlver d'aire comprimit i 12 cartutxos de gas. El detingut ja ha sigut posat a disposició judicial, que va decretar la seua llibertat amb càrrecs a l'espera de juí.

Per la seua banda, en la segona de les operacions policials, també duta a terme en conjunt amb la Policia Local de Pego, s'ha detingut un total de tres homes, espanyols de 19, 28 i 35 anys, i s'està investigant un quart, també espanyol, de 22 anys, per un suposat delicte de tràfic de drogues, a més d'un altre de defraudació de fluid elèctric.

CULTIU INDOOR

En aquest segon cas, els quatre homes, residents en la localitat valenciana d'Oliva, havien llogat la vivenda de Pego únicament per a conrear marihuana indoor i traficar posteriorment amb ella. A més de l'anterior, es va poder comprovar que l'enganxe a la xarxa elèctrica era il·legal.

Després de realitzar una entrada i registre en aquesta vivenda, s'ha intervingut 14 quilos de cabdells de marihuana, 44 plantes de grandària mitjana en fase de creixement, 123 plantes xicotetes i esqueixos, 24 llums de calor, 24 transformadors i sis ventiladors.

Aquestes quatre persones ja han passat a disposició judicial, quedant tots ells en llibertat provisional amb càrrecs, a l'espera de juí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento