Comunitat Valenciana

Puig anuncia una inversió de 30 milions d'euros per a l'estació intermodal d'Alacant

  • El president de la Generalitat i candidat socialista a la reelecció, Ximo Puig, s'ha compromès a invertir 30 milions d'euros, si guanya les eleccions autonòmiques del pròxim 28 d'abril, per a la construcció de l'estació Intermodal d'Alacant per a donar cabuda en l'actual estació de Renfe al TRAM d'Alacant.
28A.- Puig Anuncia Una Inversió De 30 Milions D'Euros Per a l'Estació Interm
28A.- Puig Anuncia Una Inversió De 30 Milions D'Euros Per a l'Estació Interm
EUROPA PRESS
28A.- Puig Anuncia Una Inversió De 30 Milions D'Euros Per a l'Estació Interm

Juntament amb el candidat a l'Alcaldia de la ciutat, Francesc Sanguino, i en l'estació subterrània d'Estels, última parada de la xarxa del TRAM, Puig ha defès que aquest mateix 2019 podria estar licitat el projecte, que començaria la seua execució en 2020 i podria estar acabat com a "màxim en 2023". "Hem treballat intensament a millorar alguns dels bucles que existien, com la Serra Grossa o la Via Parc", ha indicat en atenció als mitjans.

Puig ha qualificat la mobilitat en la ciutat de "transcendent" i considera una "qüestió fonamental" donar una solució a l'entorn Estels-Renfe-Adif. "I això és el que va a estar present en el nostre programa", ha dit i ho ha justificat que ara es pot executar. Així, ha detallat que existeix un projecte previ que s'"actualitzarà" i que permetrà accedir des de l'AVE a la xarxa TRAM.

El president ha mantingut que significarà la connexió "definitiva" per a tot el recorregut cap a les zones turístiques i millorarà les freqüències que "ara és impossible millorar-les".

Per al candidat socialista a la Generalitat és una inversió "raonable" que s'imbrica en les propostes socialistes "realitzables, serioses, rigoroses i sense cap tipus d'improvisació", perquè es coneixen les possibilitats del pressupost i "quals són les prioritats".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento