Els hospitals de Torrevieja i Vinalopó canvien lliteres per cotxes teledirigits per a portar els xiquets al quiròfan
Els hospitals de Torrevieja i Vinalopó canvien lliteres per cotxes teledirigits per a portar els xiquets al quiròfan HOSPITAL DEL VINALOPÓ Y TORREVIEJA

L'objectiu és "fomentar l'apoderament dels pacients i la humanització de les cures", han ressaltat els centres hospitalaris en un comunicat, en el qual han destacat que el moment de traslladar un xiquet al quiròfan, igual que els minuts previs a qualsevol prova invasiva, sol generar por als pacients més xicotets. Aquesta estat pot arribar a afectar l'hora d'administrar l'anestèsia i, fins i tot, del despertar.

Per açò, a partir d'ara, els xiquets ingressats que requerisquen trasllat a àrees específiques dins de l'hospital o al propi bloc quirúrgic, podran fer-ho muntats en un descapotable roig conduït per ells mateixos, sempre guiats a través del comandament teledirigit per un professional sanitari.

D'aquesta forma, es redueixen els nivells d'ansietat i estrés i es millora la predisposició dels xiquets davant la realització de qualsevol prova mèdica. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del pla d'humanització que busca garantir "la dignitat i la individualitat dels seus pacients amb l'objectiu de crear un entorn més proper, confortable, còmode i segur tant dels malalts com dels seus familiars i dels professionals sanitaris".

Consulta aquí más noticias de Alacant.