Comunitat Valenciana

Detingut un jove acusat de robar amb violència en l'interior de huit turismes a Elx

  • Agents de la Policia Nacional han detingut a Elx un jove de 29 anys especialitzat a forçar vehicles com a presumpte autor de huit robatoris en interior de turisme. L'arrestat no dubtava a exercir violència sobre les víctimes si era sorprès mentre perpetrava el robatori, segons ha informat la Comissaria d'Alacant en un comunicat.
Alacant.- Successos.- Dos detinguts per extorsionar a un empresari amb amenaces
Alacant.- Successos.- Dos detinguts per extorsionar a un empresari amb amenaces
CNP - Archivo
Alacant.- Successos.- Dos detinguts per extorsionar a un empresari amb amenaces

La investigació es va iniciar a primers del present mes després de rebre's diverses denúncies en les quals s'adonava del forçament de diversos vehicles i la sostració dels objectes que albergaven en el seu interior.

Dos de les denúncies presentaven especial gravetat, ja que l'autor dels robatoris, després de ser sorprès pels propietaris dels vehicles, "no va dubtar a enfrontar-se a ells i exercir la violència suficient com per a acoquinar les seues víctimes i portar-se finalment el botí", segons les mateixes fonts.

La investigació va ser assumida per la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d'Elx i es va fer necessària la implicació dels indicatius uniformats de Seguretat Ciutadana per a aconseguir la identificació i detenció del lladre.

Mentre els investigadors seguien el rastre dels objectes robats i agafaven

declaracions de perjudicats i possibles testimonis, els agents uniformats realitzaven permanents controls en les zones en les quals podien ser canviats aquests objectes per diners en efectiu o substancies estupefaents.

Va ser en un d'eixos controls realitzats pels agents de Seguretat Ciutadana on es va identificar, portant ferramentes de gran valor, a un toxicòman conegut pels agents per dedicar-se a eixa modalitat delincuencial.

Després d'intervenir-li de manera cautelar les ferramentes els investigadors van determinar que procedien d'un dels robatoris en vehicles que s'estaven investigant i es va relacionar amb la resta de robatoris després de ser reconegut per les víctimes, segons les mateixes fonts. El jutjat de guàrdia d'Elx va decretar el seu immediat ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento