Tallat per obres d’estiu

Les principals vies d’accés a Barcelona patiran restriccions per millorar els accessos al metro. Reasfaltaran fins a 34 carrers
Com ja és habitual, l’Ajuntament i la Generalitat aprofitaran que a l’estiu hi ha menys cotxes per a fer obres que obligaran a tallar carrers.
 
Principals afectacions
 
Ronda de Dalt.- Un carril menys entre la plaça Karl Marx i la Guineueta Vella per les obres de semicobertura. També faltarà un carril a l’alçada de Pare Mariana per a instal·lar ascensors de l’estació de metro de Montbau.
 
Gran Via.- A l’alçada del carrer Rocafort i a la del carrer Urgell, hi haurà un carril menys durant tot l’agost, per instal·lar ascensors a les estacions de metro.
 
Diagonal.- Durant tot el mes d’agost hi haurà dos carrils menys per a millorar el carril bus i instal·lar ascensors a les estacions de Maria Cristina, Palau Reial i Zona Universitària.
 
Balmes.- També per a millorar l’estació de Provença. Perdrà dos carrils entre Còrsega i Provença i s’anul·la el gir amb Rosselló i París.
 
General Mitre.- Passarà de tres a dos carrils a la plaça Lesseps per començar a urbanitzar la nova plaça. Serà a partir de mitjans de juliol.
 
Ronda Litoral.- Els carrils es desviaran pel carrer Motors i, més endavant, per l’avinguda del Parc Logístic. L’objectiu és fer un pas per sota la ronda que comuniqui la Zona Franca amb el Parc Logístic.
 
Mare de Déu de la Salut.- Per a millorar calçada i voreres es desviaran els cotxes per la Travessera de Dalt i per les noves rampes.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento