Comunitat Valenciana

28A.- Pedro Sánchez tancarà campanya a València el 26 d'abril

  • El president del Govern i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, tancarà la campanya de les eleccions del 28 d'abril a València amb un acte el dia 26 per al qual es plantegen com a possibles escenaris el Parc Central o La Marina, segons han apuntat fonts socialistes.

El sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha explicat abans de la reunió del Comité Electoral dels socialistes valencians que el candidat socialista a la Presidència del Govern estarà aquest dissabte en un acte a Alacant i passarà per la Comunitat Valenciana en altres tres ocasions una vegada comence oficialment la campanya.

En concret, estarà a Castelló en l'arrancada de la mateixa, en l'ecuador tornarà a Alacant i acudirà a València per al tancament, el dia 26, l'únic acte del que s'ha confirmat la data.

Per a Mata, aquestes visites previstes a la Comunitat Valenciana, que el 28 d'abril viurà també eleccions autonòmiques, demostren "l'absolut compromís de Pedro Sánchez amb la Comunitat".

"SOLIDESA" DE LES LLISTES

D'altra banda, ha mostrat la seua satisfacció per la confecció de les llistes electorals del PSPV que configuren unes candidatures "continuistes amb el treball realitzat i en absoluta coordinació amb Madrid", un fet que "no ocorre en la resta de partits", ha apuntat, en els quals "s'estan sacrificant a excel·lents diputats".

"Aquesta va a ser una campanya molt oberta en la qual anem a demostrar la fortalesa del PSPV-PSOE", ha expressat. Així, ha assegurat que el Partit Socialista compta "amb aportacions transversals", una "aposta" que per a Mata demostren que "el socialisme és la força que exerceix la centralitat dins de l'esquerra i que és essencial per a renovar l'Acord del Botànic".

El dirigent socialista ha posat d'exemple les trobades que el president de la Generalitat, secretari general del PSPV i candidat a la reelecció, Ximo Puig, està tenint amb persones independents com el catedràtic Javier de Lucas, el qui fóra president de Cocemfe Comunitat Valenciana, Carlos Laguna i el que tindrà la vesprada d'aquest divendres amb el ministre de Ciència, Pedro Duque.

DIA MUNDIAL DE L'AIGUA

D'altra banda, Mata ha recordat que aquest divendres es commemora el Dia Mundial de l'Aigua i ha destacat les polítiques que el Consell de Ximo Puig ha engegat com l'Observatori de l'Aigua que va anunciar l'any passat "i que hui està funcionant amb tota normalitat" o "mesures inversores en matèria hídrica que s'estan fent en la província d'Alacant".

"Aquest és un tema molt important, si totes les comunitats autònomes feren el mateix procés de reutilització i eficiència hídrica que la valenciana probablement no tindríem problemes d'aigua en el futur", ha assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento