La nefróloga María Eva Baró, nova directora gerent del Departament de Salut de Torrevieja
La nefróloga María Eva Baró, nova directora gerent del Departament de Salut de Torrevieja RIBERA SALUD GRUPO

En un comunicat, Ribera Salud ha destacat que Velasco, durant "tot aquest temps" ha posat "en valor" l'hospital i "la col·laboració públic-privada en matèria sanitària, demostrant que contribueix a la sostenibilitat a llarg termini del sistema sanitari", ha assegurat Alberto de Rosa, conseller delegat de Ribera Salud Grupo.

Així mateix, ha destacat que Baró compta amb una dilatada experiència assistencial i de gestió, ja que fins ara s'ha ocupat de la direcció mèdica assistencial dels Hospitals Universitaris de Torrevieja i Vinalopó.

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Unitat Docent Vall d'Hebron, Baró va realitzar l'especialitat MIR en Nefrología per la Fundació Puigvert- IUNA (Barcelona).

A més, és Màster en Gestió d'Institucions Sanitàries per la UAB i ha participat en el programa d'Alta Direcció d'Institucions Sanitàries (PADIS) per IESE, Madrid.

Vinculada a l'Hospital de Torrevieja des de l'obertura, María Eva Baró va posar en funcionament el Servici de Nefrologia, exercint com a cap de servici des del 2006. Posteriorment, amb l'engegada de l'Hospital Universitari del Vinalopó, va exercir la mateixa tasca compaginant la direcció de tots dos servicis.

La nova directora gerent ha afirmat sentir-se "molt il·lusionada" amb aquesta nova faceta i que "el seu objectiu és continuar de manera activa un projecte d'aquesta envergadura amb humilitat i respecte al gran treball dut a terme per uns professionals capaços de, en aquests quasi tretze anys, crear un projecte tan emblemàtic al servici dels ciutadans".

Ribera Salud Grupo vol agrair la "impecable tasca" que José Antonio Velasco ha realitzat al capdavant de l'hospital després de tretze anys treballant de forma ininterrompuda per a oferir la màxima qualitat als pacients.

Consulta aquí más noticias de Alacant.