Comunitat Valenciana

Oltra afirma que la decisió de Ford sobre Almussafes estarà "equilibrada" amb les ajudes donades pel Consell

  • La vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, es mostrat convençuda aquest dijous que la decisió de Ford sobre el futur de la planta d'Almussafes estarà "equilibrada" amb les ajudes "extraordinàries" que li ha concedit el Govern valencià.
Oval de Ford.
Oval de Ford.
FORD - Archivo
Oval de Ford.

Oltra, després de reunir-se amb representants de l'Associació Valenciana d'Ajuda a la Paràlisi Cerebral (Avapace), s'ha referit així a l'anunci de la multinacional de fabricar la pròxima generació del Transit Connect a Hermosillo (Mèxic) a partir del 2021 en lloc d'Almussafes i com pot afectar la planta valenciana.

Sobre aquest tema, ha assenyalat que cal veure qual és l'acord concret i què diuen els sindicats, però s'ha mostrat "segura" de que al final la decisió que adopte Ford tindrà en consideració les ajudes "extraordinàries" que li ha concedit el Govern valencià.

Així, ha recalcat que "el suport" del Govern valencià a la factoria Ford ha sigut "inqüestionable" amb "la concessió d'ajudes extraordinàries a la investigació i innovació, en matèria de sostenibilitat i al cotxe elèctric, així com al parc logístic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento