Traslladen a una cel·la especial la mare dels xiquets de Godella després de patir una crisi i tornar-se agressiva
Traslladen a una cel·la especial la mare dels xiquets de Godella després de patir una crisi i tornar-se agressiva Francisco Martínez - Europa Press

Els fets van succeir sobre les 14.00 hores d'aquest dimarts, segons han informat a Europa Press fonts penitenciàries. Fins a eixe moment, la detinguda, que es troba a la presó provisional, comunicada i sense fiança des de diumenge passat per orde judicial, investigada per l'assassinat dels seus dos fills, s'havia mostrat "prou tranquil·la", sota el protocol antisuïcidis en el qual se li havia inclòs.

Aquest protocol implica que compartia cel·la amb dos preses de suport més, que la tenien sota vigilància. No obstant açò, a eixa hora, segons les mateixes fonts, va eixir corrent cap al pati de la Infermeria, seguida per diverses funcionàries, davant les quals es va tornar "agressiva" i va oposar resistència, propinant-les patades.

La reclusa va arribar a comentar que tenia "por" perquè pensava que anava a acabar amb la vida de les dos internes de la seua cel·la, per la qual cosa finalment va ser traslladada a una individual, habilitada amb cristall transparent i amb la contínua vigilància des de l'altre costat de les dos recluses, amb la finalitat de que puguen alertar els funcionaris en cas de detectar algun comportament anormal.

La dona, que va ser detinguda dijous passat per la Guàrdia Civil després d'assenyalar als investigadors on estaven els cossos dels seus fills i després de realitzar manifestacions confuses com que els xiquets havien de "ressuscitar", segueix dins del protocol antisuïcidis de la presó, segons les mateixes fonts.

Consulta aquí más noticias de València.