Comunitat Valenciana

L'exposició d'Harry Potter porta a València els bessons Weasley

  • James i Oliver Phelps estaran presents el dia anterior a la inauguració en un esdeveniment exclusiu.
  • La mostra va rebre a Madrid més de 460.000 visitants durant quatre mesos.
HARRY POTTER*: THE EXHIBITION REP A JAMES I OLIVER PHELPS A VALÈNCIA
HARRY POTTER*: THE EXHIBITION REP A JAMES I OLIVER PHELPS A VALÈNCIA
HARRY POTTER EXHIBITION
HARRY POTTER*: THE EXHIBITION REP A JAMES I OLIVER PHELPS A VALÈNCIA

L'arribada de 'Harry Potter: The Exhibition' al Museu de les Ciències de València comptarà amb James i Oliver Phelps, els actors que encarnaven als inoblidables bessons Fred i George Weasley. El divendres 12 d'abril seran els amfitrions en un exclusiu esdeveniment per als fans guanyadors d'un concurs que es donarà a conéixer en els pròxims dies, avança l'organització en un comunicat.

Els guanyadors de la iniciativa rebran dos entrades per a visitar l'exposició un dia abans de la inauguració oficial i podran assistir a una exclusiva sessió de preguntes i respostes amb els Phelps.

Després de l'èxit de la mostra, 'Harry Potter: The Exhibition' torna a Espanya a la primavera per a oferir al sèquit d'aficionats de la saga una altra oportunitat per a veure alguns dels icònics escenaris de les pel·lícules.

El Museu de les Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València acull aquesta exhibició que s'inaugura el 13 d'abril i estarà oberta per temps limitat. Les entrades estan a la venda en el lloc web.

En 2017, 'Harry Potter: The Exhibition' va obrir les seues portes a Madrid i va rebre a més de 460.000 visitants durant quatre mesos. La capital del Túria serà la segona ciutat espanyola dins del tour europeu i l'única que albergarà l'exposició a Espanya en el 2019.

En col·laboració amb Warner Bros. Consumer Products, GES Events ha creat aquesta mostra experiencial de 1.500 metres quadrats. Els visitants podran admirar en primera persona centenars d'objectes i artefactes utilitzats en les pel·lícules de Harry Potter, gaudir d'escenaris inspirats en els decorats i sorprendre's amb l'increïble treball manual i artístic que s'amaga darrere del vestuari, l'atrezzo i les criatures fantàstiques originals. Sold Out i Encore s'han associat amb GES per a presentar-la a València.

Des de la seua exitosa estrena en el Museu de Ciència i Indústria de Chicago en 2009, l'exposició ha passat per institucions culturals i d'entreteniment i museus de ciutats de tot el món, com Boston, Toronto, Seattle, Nova York, Sidney, Singapur, Tòquio, Edmonton, Suècia, Colònia, París, Xangai, Brussel·les, Madrid, Amsterdam, Milà i Berlín, fins a rebre a més de cinc milions de visitants.

Arribada a Hogwarts

Els visitants de 'Harry Potter: The Exhibition' se submergeixen de ple en l'univers de la saga. Un membre de l'exposició els dona la benvinguda i selecciona alguns afortunats per a formar part de la seua casa favorita en Hogwarts.

A continuació, els guia perquè inicien el seu recorregut a l'exposició que comença amb un viatge per les escenes favorites de les pel·lícules. La mostra inclou algunes de les localitzacions més populars, com la sala comuna i el dormitori de Gryffindor, aules com la de Pocions o Herbologia i el bosc prohibit. Aquests escenaris contenen milers d'objectes d'atrezzo, trages i criatures fantàstiques que van ser utilitzats durant el rodatge.

També hi ha diversos elements interactius: els visitants podran entrar en l'àrea de 'quidditch' i llançar una pilota 'quaffle', extraure una 'mandràgora' d'un test en la classe d'Herbologia i fins i tot recórrer la cabanya de Hagrid i asseure's en la seua gegantesca butaca.

Els visitants podran gaudir d'una exclusiva audioguia amb detalls sobre el 'making of' de les pel·lícules, comentaris dels productors i dels dissenyadors de vestuari, atrezzo i criatures màgiques de la saga.

L'accés a l'exposició s'organitza en franges de mitja hora per a garantir una experiència còmoda. L'última passada es realitzarà una hora i mitja abans del tancament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento