Comunitat Valenciana

El Palo Market torna amb 26 food-trucks i més de cent músics

  • L'esdeveniment se celebrarà del divendres 24 al diumenge 26 de maig als Jardins de Vivers de València.
Turisme.- El Pal Market torna al maig a València amb 26 food-trucks i més de c
Turisme.- El Pal Market torna al maig a València amb 26 food-trucks i més de c
PALO MARKET FEST
Turisme.- El Pal Market torna al maig a València amb 26 food-trucks i més de c

El Palo Market Fest torna al maig als Jardins de Vivers de València en la seua edició "més potent" amb 120 expositors, 26 'food-trucks', més de cent músics repartits en tres escenaris i un àrea infantil ampliada per als més xicotets. Com a novetat, hi haurà premis en metàl·lic al millor creador emergent i al millor cuiner alternatiu ('street food').

Del divendres 24 al diumenge 26 de maig, el certamen aposta en el seu quart any per una programació "de major qualitat" i per donar més suport a iniciatives emergents. Espera atraure més de 40.000 persones després de l'acolliment de les tres primeres edicions, avança l'organització en un comunicat.

Com cada primavera, el Palo Market vol celebrar l'oci, la cultura i el comerç alternatiu amb l'eclecticisme estilístic, la innovació i el risc com a eixos, amb una diversitat de gèneres que va del jazz contemporani passant pel pop, el hip-hop, l'experimentació electrònica o l'indie-rock.

Aquesta "extensa i potent" programació oferirà quasi 50 hores de música en directe repartida en tres escenaris. En el d'Aperol Spritz els assistents podran descobrir grups nacionals i internacionals del panorama musical actual, en una aposta per nous formats que sorprendran el públic per la seua espectacularitat i pels sons alternatius.

Sessió DJ 'non-stop'

L'escenari Turia apostarà pel talent local amb algunes de les bandes valencianes més importants per a presentar els seus nous treballs. I el Corner Aperol Spritz reunirà els millors dj's de l'escena local en una sessió 'non-stop'.

Quant als nous premis, un jurat independent format per una selecció de dissenyadors de prestigi i cuiners d'avantguarda triaran el millor creador emergent i el millor cuiner alternatiu, aquest últim guardó atorgat per Cervesa Turia. A més de suport en mitjans i xarxes socials, els afortunats rebran mil euros en metàl·lic cadascun. Els experts valoraran la qualitat artística o creativa de la proposta, l'exposició del producte i el compromís amb la innovació i/o la sostenibilitat.

El millor creador emergent es decidirà entre una selecció de més de 120 dissenyadors, creadors i artesans contemporanis que participaran. Tots alineats amb tendències artístiques avançades i transgressores que promouen valors com el consum responsable, el comerç just i el respecte al medi ambient.

El premi Cervesa Turia al millor cuiner alternatiu es decidirà entre les noves tendències gastronòmiques i els cuiners més alternatius, representats en 26 de les millors 'food-trucks'. Una oportunitat perquè el públic puga degustar la nova cuina creativa, alimentació saludable, plats vegans i vegetarians, productes de proximitat i menjar de carrer gourmet i de qualitat. Tot acompanyat pels millors còctels elaborats per Fever Tree.

Cavallets ecològics

Les famílies tindran gran protagonisme aquesta edició amb un àrea dedicada per a ells on trobaran instal·lacions i tallers, amb formats lúdics, frescs i interactius perquè pares i fills visquen una experiència inoblidable.

La diversió estarà assegurada gràcies a cavallets ecològics realitzats amb pneumàtics reciclats que funcionen a través d'una bicicleta estàtica, perquè els pares que s'animen puguen pedalejar per a participar amb els més xicotets.

En definitiva, el Palo Market Fest oferirà una alternativa innovadora d'oci i atraccions per als xiquets mitjançant una manera ecològica, responsable i saludable que pares i fills es divertisquen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento