Comunitat Valenciana

La patronal provincial UEPAL acorda integrar-se en CEV

  • La patronal provincial Unió Empresarial de la Província d'Alacant (UEPAL) ha aprovat aquest dilluns en una junta extraordinària sol·licitar la seua integració com a membre de ple dret a la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV).
Alacant.- La patronal provincial UEPAL acorda integrar-se en CEV
Alacant.- La patronal provincial UEPAL acorda integrar-se en CEV
UEPAL
Alacant.- La patronal provincial UEPAL acorda integrar-se en CEV

Així ho ha comunicat la patronal al final d'una reunió a la qual ha assistit pràcticament la totalitat dels membres de la patronal, que han manifestat "la importància" d'aquest acord i la necessitat de treballar units per a portar-ho avance.

UEPAL passarà, després de l'aprovació per part de la CEV en la seua assemblea del pròxim 4 d'abril, a formar part d'aquesta patronal com a membre gaudint de tots els drets i assumint la totalitat de les obligacions establides en els seus estatuts. Comptarà amb una representativitat en la CEV de sis vocalies en l'Assemblea, de les quals sis estaran en la Junta i quatre tindran llocs en el Comité Executiu.

UEPAL tindrà com a marc territorial d'actuació la província d'Alacant, sumant la seua representativitat a la CEV en l'àmbit autonòmic.

"LA UNIÓ FA LA FORÇA"

"La unió fa la força, i els empresaris alacantins ens unim per a continuar treballant junts per millorar la nostra província. En l'àmbit autonòmic la forma vàlida de fer-ho és integrant-nos en la CEV i així ho fem, sense perdre en cap concepte la nostra entitat i identitat, doncs junts seguirem amb la nostra tasca de defensa de l'empresariat d'aquesta província", ha declarat el president de UEPAL, Juan José Sellés.

La patronal alacantina continuarà la seua marxa, iniciada fa un any aproximadament, sense que aquesta integració supose canvis en la seua estructura. Tal com s'ha comentat durant la junta extraordinària, "l'important és seguir defenent els interessos de l'empresariat alacantí, per aquest motiu siga imprescindible fer-ho com a part de la CEV".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento