Puig defèn l'"esforç d'obertura" de les llistes per a ampliar un projecte més enllà de les fronteres del partit
Puig defèn l'"esforç d'obertura" de les llistes per a ampliar un projecte més enllà de les fronteres del partit GVA

Així ho ha defès aquest dilluns durant la seua visita a la falla de Convent Jerusalem a València davant preguntes de la premsa sobre la seua valoració de les llistes generals i autonòmiques amb les quals el partit concorrerà a la doble cita electoral d'abril. "Jo estic content amb els resultats finals de les llistes de la Comunitat Valenciana", ha declarat.

"Crec que que són llestes equilibrades, però que sobretot estan mirant a la societat, per açò hem fet un esforç d'obertura i hi ha independents, persones que aporten per a ampliar un projecte que va molt més allà de les fronteres del Partit Socialista. Crec que que aquest és el camí, intentar ampliar per a fer un gran projecte de país", ha afegit Puig.

Preguntat per les crítiques realitzades pels líders regionals del PSOE Andalús, Susana Díaz, i aragonés, Javier Lambán, a la llistes amb les quals el PSOE concorrerà a les eleccions generals, Puig ha respost que "els processos de llistes sempre són processos complicats, sempre hi ha divergències" i que entén "que cadascun des de la seua visió puga tindre l'opinió que li corresponga", però que ell s'ocupa de la Comunitat Valenciana, a la qual intenta "representar de la manera més digna possible".

PLATAFORMA 'EL REPTE ÉS SUMAR'

Sobre la plataforma 'El repte és sumar' creada per una vintena de professionals de la cultura, la ciència i la societat civil per a donar suport a la candidatura de Puig en les eleccions autonòmiques, el

president ha declarat que "és molt important" que "gent que no està vinculada a cap partit polític intente ajudar al fet que hi haja un govern de progrés a la Comunitat Valenciana".

Consulta aquí más noticias de València.