Comunitat Valenciana

El PP d'Alacant insisteix que defendran la política de transvasaments després de la sentència del TS sobre el Tajo

  • ALACANT, 18 (EUROPA PRESS)

El president de la Diputació d'Alacant, el 'popular' César Sánchez, ha subratllat que el PP seguirà defenent la política de transvasaments i un pacte nacional per l'aigua que permeta derivar-la cap a les zones on fa falta.

Sánchez s'ha pronunciat així després de la sentència del Tribunal Suprem, coneguda el dissabte, que anul·la el Pla Hidrològic del Tajo per no fixar cabals ecològics a Aranjuez, Toledo i Talavera de la Reina.

"Són diversos els articles i no en el seu conjunt el que ha quedat suspès amb aquesta sentència", ha al·legat a preguntes dels mitjans, incidint que el PP defendrà la política de transvasaments i un pacte nacional de l'aigua per a poder portar aigua "d'on hi ha" a "on fa falta".

Així, ha xifrat en més de 100.000 el nombre de famílies que viuen del camp en la província d'Alacant, la indústria i el turisme "necessiten l'aigua del transvasament del Tajo-Segura". "Sempre, els regants i els agricultors van a tindre la Diputació d'Alacant i el PP al seu costat", ha afirmat.

César Sánchez ha anunciat que en els pròxims dies es concretarà una reunió entre la Diputació d'Alacant i els regants de la província i ha indicat que s'està estudiant des dels serveis jurídics de la Diputació la possibilitat de plantejar un recurs a eixa sentència.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento