Comunitat Valenciana

Una veïna dels xiquets de Godella va alertar la Policia en veure el pare córrer armat darrere de la mare seminua

  • Una veïna de la família dels dos xiquets que estan sent buscats per la Guàrdia Civil en la localitat valenciana de Godella i els voltants va alertar aquest mateix dijous, sobre les 8.30 hores, a la Policia Local després de veure el pare córrer armat darrere de la mare, que anava seminua, segons han informat a Europa Press fonts coneixedores de la investigació.
València.- Una veïna dels xiquets de Godella va alertar la Policia en veure al p
València.- Una veïna dels xiquets de Godella va alertar la Policia en veure al p
EUROPA PRESS
València.- Una veïna dels xiquets de Godella va alertar la Policia en veure al p

Fins al lloc, una zona on la família vivia com a ocupa en una vivenda de Godella, es va desplaçar una patrulla de la Policia Local de Rocafort, que va parlar amb el pare i va localitzar restes de sang per la piscina. Amb posterioritat, sobre les 13.00 hores, la mare va ser trobada oculta en un bidó pel servici de cinologia de la Guàrdia Civil, sense que haja transcendit en quines circumstàncies.

La parella es troba en dependències de la Comandància de l'institut armat a Montcada, on s'estan mostrant reticents a col·laborar amb les forces de seguretat per a dir on es troben els seus fills, un nadó de mesos i el seu germà, d'entre tres i quatre anys.

La Guàrdia Civil busca des d'eixe moment els xiquets tant a Godella (València) com a municipis del voltant, segons han confirmat fonts de l'institut armat.

Els pares dels menors, d'entorn de 30 anys, ell de nacionalitat belga i ella mexicana, pel que sembla presenten algun tipus de desequilibri i es mostren poc col·laboratius amb l'institut armat, que ha reforçat el dispositiu per a tractar de trobar els menors.

També participen en la localització membres de Protecció Civil, bombers de València, del Consorci i Policia, entre altres efectius.

En el moment d'arribar la patrulla a la casa després de l'avís de la veïna, els agents han interrogat el pare, que es trobava "confós" i ha deixat entreveure que els xiquets pogueren estar dins de la piscina, on s'han localitzat les restes de sang. No obstant açò, segons les fonts consultades, s'ha buidat l'aigua sense que hi haguera ningú en l'interior.

El menor d'entre tres i quatre anys no anava des de fa uns dies al centre de Rocafort en el qual estava escolaritzat. Des del col·legi es van posar en contacte amb la família, que va atribuir l'absència del xiquet a una qüestió laboral i sense que detectaren per part del centre cap circumstància fora de la normalitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento