Comunitat Valenciana

Puig sobre Erial: "Estic entre tristesa i indignació. El PP ha d'assumir d'una vegada la seua responsabilitat política"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha admès trobar-se "entre la tristesa i la indignació" després de conéixer-se aquest dimarts noves informacions sobre el cas Erial, en el qual està investigat l'excap del Consell i exministre Eduardo Zaplana. "El que ha passat a la Comunitat durant aquests 20 anys és terrible i el PP ha d'assumir d'una vegada per sempre la seua responsabilitat política", ha subratllat.
Ximo Puig en Els Corts en una imatge d'arxiu
Ximo Puig en Els Corts en una imatge d'arxiu
CORTS VALENCIANES/I. CABALLER
Ximo Puig en Els Corts en una imatge d'arxiu

Puig s'ha pronunciat en aquests termes davant els mitjans de comunicació, als quals ha indicat que en els últims 20 anys de govern a la Comunitat Valenciana "s'ha ferit profundament la societat valenciana i el que està apareixent ara és demolidor".

En aquest sentit, ha reconegut que les últimes informacions li produeixen "tristesa" perquè al final "tres dels quatre presidents de la Generalitat del PP estan en una situació vinculada a la corrupció". "I això al final genera una desconfiança en aquesta institució que estimem i que és de tots els valencians que no es mereixen persones que no hagen sigut capaços d'actuar amb dignitat i decència", ha puntualitzat Puig.

Així, ha reprovat que "mentre no es donava solució als problemes de les persones, alguns s'arreglaven per a ells la vida". "És molt decebedor des d'un punt de vista personal i ètic el que ha passat ací i crec que no hem de tornar mai a eixos comportaments", ha emfatitzat.

Així, ha posat en valor que ara "hi ha un govern decent" a la Comunitat Valenciana que, encara que ha admès que "s'equivocarà per descomptat", però "mai estarà en eixos comportaments", ha remarcat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento