Puig sobre Erial: "Estic entre tristesa i indignació. El PP ha d'assumir d'una vegada la seua responsabilitat política"
Puig sobre Erial: "Estic entre tristesa i indignació. El PP ha d'assumir d'una vegada la seua responsabilitat política" CORTS VALENCIANES/I. CABALLER

Puig s'ha pronunciat en aquests termes davant els mitjans de comunicació, als quals ha indicat que en els últims 20 anys de govern a la Comunitat Valenciana "s'ha ferit profundament la societat valenciana i el que està apareixent ara és demolidor".

En aquest sentit, ha reconegut que les últimes informacions li produeixen "tristesa" perquè al final "tres dels quatre presidents de la Generalitat del PP estan en una situació vinculada a la corrupció". "I això al final genera una desconfiança en aquesta institució que estimem i que és de tots els valencians que no es mereixen persones que no hagen sigut capaços d'actuar amb dignitat i decència", ha puntualitzat Puig.

Així, ha reprovat que "mentre no es donava solució als problemes de les persones, alguns s'arreglaven per a ells la vida". "És molt decebedor des d'un punt de vista personal i ètic el que ha passat ací i crec que no hem de tornar mai a eixos comportaments", ha emfatitzat.

Així, ha posat en valor que ara "hi ha un govern decent" a la Comunitat Valenciana que, encara que ha admès que "s'equivocarà per descomptat", però "mai estarà en eixos comportaments", ha remarcat.

Consulta aquí más noticias de València.