Es tracta d'una oportunitat per a conéixer la vida i obra de l'autora de 'La maestra de títeres', qui va començar la seua carrera literària en els anys 80, escrivint literatura infantil i juvenil, segons han informat fonts d'aquesta Fundació.

En 1986 va escriure el llibre d'entrevistes Escena improbable en col·laboració amb Lucrecia King-Hedinger. A partir d'aleshores no ha parat i ha anat alternant la publicació de contes amb la de novel·les, i també ha escrit guions de cinema i televisió, i dos assajos satírics. En total les seues obres han sigut traduïdes a 24 idiomes.

A més, l'activitat conjunta de Casa Mediterrani i Fundació la Canyada Blanch seguirà amb una trobada amb l'escriptor Javier Reverte el pròxim 17 d'abril a les 19.30 hores en el Paranimf de la Nau.

Javier Reverte és un conegut escriptor, viatger i periodista, professió que ha exercit durant quasi 30 anys. Tres dècades de vivències que acostarà els assistents, donant unes pinzellades també sobre la pròpia evolució del periodisme.

El periodista aprofitarà l'ocasió per a parlar també sobre els seus viatges, tal com es retraten en el documental 'Imprescindibles: Javier Reverte, el amigo de Ulises', una producció de la 2 de RTVE que forma part d'una sèrie sobre personatges destacats de la cultura espanyola del segle XX.

Javier Reverte va treballar com a corresponsal de premsa a Londres de 1971 a 1973, a París de 1973 a 1977, i a Lisboa en 1978. Articulista, cronista polític i redactor cap de taula, Reverte va ser enviat especial a nombrosos països de tot el món, treballant com a reporter en el programa 'En Portada' de TVE i sotsdirector del desaparegut diari 'Pueblo'. En l'última dècada ha publicat nombrosos llibres de viatges, com 'El sueño de África', 'El corazón de Ulises' y 'Canta Irlanda', on arreplega les seues impressions sobre el país i recorre la història i llegendes de la illa.

Amb aquesta programació, Fundació la Canyada Blanch i Casa Mediterrani treballen per incentivar el pensament crític i aprofundir en les experiències d'artistes de diferents disciplines a través de la música, l'art i la literatura.

Consulta aquí más noticias de València.