Comunitat Valenciana

La professora Julia Sevilla, premi Lluís Guarner 2018

  • Ha rebut el guardó com a "força imparable i entusiasta del moviment feminista".
La professora Julia Sevilla, premi Lluís Guarner 2018 com a 'força imparable i e
La professora Julia Sevilla, premi Lluís Guarner 2018 com a 'força imparable i e
GVA
La professora Julia Sevilla, premi Lluís Guarner 2018 com a 'força imparable i e

El Premi Lluís Guarner 2018, que concedeix el Patronat del mateix nom de la Generalitat, ha sigut atorgat a Julia Sevilla Merino pels seus mèrits professionals en l'àmbit dels drets consitucionals i la seua reconeguda trajectòria social a favor dels drets socials, dels moviments culturals i polítics que afavoreixen les polítiques d'igualtat i de promoció social de les dones.

El premi ha sigut entregat pel conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, en un acte en el qual la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha afirmat que Julia Sevilla "representa la força permanent, imparable i entusiasta del moviment feminista valencià del qual ha sigut impulsora, organitzadora, investigadora i activista extraordinària".

Ha afegit que "ha sabut unir la seua tasca de professora universitària de Dret Constitucional al feminisme com a element imprescindible per a aconseguir la igualtat de gènere".

Amoraga ha destacat la importància de la presència de les dones en igualtat de condicions en qualsevol faceta de la vida social: "És important deixar clar que no farem un pas arrere per molt de soroll que facen els qui pensen que les dones són una categoria inferior. Tots hem de plantar cara a aquesta involució social com vam demostrar el passat 8 de març, en què va quedar clar que no solament som més, que ho som, sinó que també som millors".

A l'acte també ha assistit el president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramon Ferrer; la vicerectora d'Igualtat de la Universitat de València, Elena Martínez, i la directora general del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, Isabel Castelló.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento