Comunitat Valenciana

Roig demana als polítics fer les coses "sense tant de problema i incertesa"

  • El president de Mercadona s'ha pronunciat així durant la presentació dels resultats dels seus supermercats.
Mercadona eleva un 6% les seues vendes fins als 24.305 milions en 2018 i augment
Mercadona eleva un 6% les seues vendes fins als 24.305 milions en 2018 i augment
MERCADONA
Mercadona eleva un 6% les seues vendes fins als 24.305 milions en 2018 i augment

El president de Mercadona, Juan Roig, ha reclamat als polítics "d'un costat i d'un altre" que facen les coses "sense tant de problema i tanta incertesa". "La societat civil i els empresaris volem les coses clares", ha subratllat, i "la incertesa política no és bona", ha agregat.

Roig s'ha pronunciat així durant la presentació de resultats de la cadena de supermercats corresponent a l'exercici del 2018 i les seues previsions per al 2019, en ser preguntat per la influència de les pròximes eleccions en l'economia.

L'empresari valencià ha assenyalat que "no passarà res després de les eleccions ni molt menys", ja que "Espanya és un país molt consolidat". "Votarem, ens anirem una mica més a la dreta o una mica més a l'esquerra i ja està. Seguirem tan normal", ha assegurat.

Així ha realitzat un símil futbolístic: "Uns volen que guanye el Vila-real, uns altres el Barça i uns altres el Madrid, doncs ací el mateix però al final tots admetem les regles del joc. Home, si guanyara el Vila-real sempre molt millor però com no és possible doncs han de guanyar altres equips. No passarà res", ha insistit.

En tot cas, ha aprofitat per a reclamar als polítics "les coses clares i que no hi haja incertesa". "Ja sé que és difícil -ha admés- però és el seu treball, per a això els triem i per a això els paguem", ha argumentat.

"Em preocupa el tema entre Barcelona i Madrid"

Així mateix, preguntat per la situació de Catalunya, Roig ha assenyalat que li "preocupa el tema entre Barcelona i Madrid, és un problema entre Barcelona i Madrid i les dos parts ho emboliquen molt". "Necessitem tranquil·litat i que ens posàrem tots d'acord que no és tan difícil si ens oblidem d'altres coses", ha apuntat.

D'altra banda, davant la pròxima obertura de tendes a Porto (Portugal), Roig ha explicat que es considera "molt espanyol i molt anticentralista", per aquest motiu "volia demostrar amb fets que Porto està tan bé com Lisboa; això a Espanya no ho portem molt bé, tots els AVE ixen i tornen al mateix lloc i no hi ha un corredor Mediterrani. Portugal és alguna cosa més que Lisboa igual que Espanya és alguna cosa més que Madrid", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento